onsdag 29 oktober 2014

Bara chaithé
Köket i eftermiddags när solen fortfarande strålade in:) Självklart kom den fram när vi kom hem från skogsturen där vi istället fick en liten skur regn. Men ut var vi iaf och luften var lika frisk för det..haha!


Trollungen som nallar på tigerkakan tror jag:)


Men det var gott med lite chaithé på eftermiddagen. Alltid gott ju när man varit ute och blivit lite kyld. Den jag dricker heter Tiger Spice (vet att någon undrade bland kommentarerna så här kommer namnet:)) Supergott och jag dricker den helst med rätt så mycket mjölk i. Yummie!!

Nu ska jag ta mig en dusch, har varit och tränat även idag och som vanligt skönt att springa av sig och fylla på med energi. Extra skönt när man kommer hem och får slå sig ned i soffan, tror också att sambon slängt ihop en kladdkaka nyss så ska sno mig nu så blir det kanske lite gofika till Bonden:) Borde ju inte smälla i mig gofika när jag är igång med träningen men summa sumarum blir det väl någon form av plus minus noll resultat denna dag iaf…haha!


Jag hoppas ni har en skön kväll vänner!
Vi ses imorgon, KRAM!3 kommentarer:

 1. Så söt hon ser ut på den där bilden när hon smakar på tigerkakan! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack:) från jobbarkompis Annelie i köping.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men heej Annelie! Så det var du:) Vad roligt! Mitt thé är köpt på Små goda ting i Arboga om du är där någon gång annars!
   Trevlig helg! Kram fredrika

   Radera