tisdag 21 oktober 2014

Bara denna tisdag

Nya inredningsmagasin som sambon kom hem med idag. 
Gokväll!

Vi kickade aldrig igång denna tisdag ordentligt. Kände mig lite lite dålig när jag vaknade i morse som jag ignorerade och tänkte att det blir nog bra med lite frukost och kaffe. Är ju sån som inte bäddar ner mig i första taget men framåt förmiddagen så gick det inte längre. Usch usch hemska illamående. Så blev häng i tv-rummet hela dagen framför barnprogram tills sambon kom hem lite tidigare från jobbet och tog barnen så la jag mig och sov. Min små hjärtan om varit så snälla idag ändå men tur pappan kom hem så det fick leka ordentlig. Och nu då. Jo, jag mår bättre, ska försöka äta något ikväll, se en mysig film och hoppas på att vara pigg och välmående imorgon!


Hoppas ni mår bra och njuter kvällen.

Kram 

9 kommentarer:

 1. Hu då, inte kul att må illa.. Kanske något du ätit?
  Va rädd om dig och ha en mysig kväll! Här kollas det på Äntligen Hemma:)
  Kraaaam på dig!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Fy för illamående, tur att det gav med sig snabbt:)
  Du får gärna visa hur mycket julinspiration som helst, älskar ju julen och kommer frossa i inspiration ända tills det är "lagligt" att börja pynta;)

  Ha en fin kväll nu vännen!

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att ha en sambo som kommer hem med inredningstidningar!=)
  Illamående är inge vidare. Skönt de blev bättre sen. Kram

  SvaraRadera
 4. Trist att känna sig lite sjuk, speciellt illamående :/ . Bra att du känner dig bättre. Ett tips när man börjar känna sig sjuk eller när man är sjuk. Häll 2 dl vatten i en kastrull. Pressa ur saften av en halv citron i vattnet. riv 1-2 cm färsk ingefära i detta. Koka upp. stäng av plattan, låt kastrullen stå tills det slutar puttra. ställ åt sidan, ha i en matsked honung(låter mkt, men det kommer inte smaka sött, jag lovar)Låt stå ca 5 min. Häll i en kopp men sila först bort bitarna. drick detta 2 gånger om dagen. ingefära är bra mot illamående också. Man blir piggare, jag började känna mig förkyld, drack detta i ett par dar, blev aldrig sjuk :) i Magsjuketider brukar jag svälja 5-8 st hela vitpepparkorn. Komplettering av noga handhygien. Funkat för mig. krya på dig!! kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen så trist. Skönt det gick över efter bara en dag. Men tog tacksamt emot ditt tips! Har nu köpt ingefära så ska göra mig en kur imorrn. Elsa är ju lite febrig och hostig så tänkte jag kunder gör något för att hålla hennes baciller borta från mig. Vitpepparkorn ska jag också köpa.
   Så tack igen och ha en fin torsdag imorrn!
   Kram fredrika

   Radera
 5. Usch va tråkigt, jag hoppas verkligen att du mår bättre idag onsdag! :-) En stor krya på dig kram /Laila

  SvaraRadera
 6. Usch för att må illa _Hoppas du känner dig bättre!
  Åh,sådan vas måste jag köpa sååå vacker ♡ ...

  /Kram

  SvaraRadera
 7. Hej vänenn!
  Hoppas du mår bättre!
  så gulligt av sambon att köpa med sig fina magasin hem och jiiiises vilken ruskigt fin klädhängare han snickrat.
  Myyyyyysigt att ha små små kläder hänga framme sådär.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Stackars dig, hoppas du mår bättre idag, inge kul att vara sjuk:(

  Min sambo brukar också köpa inredningsmagasin till mig, mysigt!

  STOR KRYA KRAm

  SvaraRadera