söndag 5 oktober 2014

Bara en dag i stugan

Igår hade vi en heldag i stugan. Så skönt och mysigt det  att vara där. Hela min familj med syskon, syskonbarn och min syster svärföräldrar var klädda för höstdag och för att släpa och ta rätt på 13 träd som togs ned. Och lite städning och båtskrubbning på det. Visst en massa jobb men när vi var så många som hjälptes åt är det ju inte lika jobbigt. Utan också rätt roligt och himla mysigt. Har man dessutom ett gäng prylar som låter högt och går på bensin så tycker en del i min familj att de är ännu roligare;)Min bror och pappa:) 


Syster svärfar är vårt "fälla träd proffs" och han kom ut och hjälpte oss.

Och min kära pappa, husbonden själv, är nog nöjd (och mör) idag. En ännu bättre utsikt väntar oss i sommar och eftersom vi tog rätt på allt direkt så är släpet fyllt med ved så badtunnan i fjällstugan ska kunna användas flitigt i vinter. 
Heja familjen alltså:)Hej vänner!

Och idag är vi extra nöjda att vi slet så igår så vi slipper åka ut idag när det regnar och är riktigt grått ute. Så ska mysa runt inne på förmiddagen. Ta rätt på en del hemmafix och fota tv-rummet inför ett projekt som jag tror blir av i oktober. I eftermiddag blir det nog middag hos svärföräldrarna. Så en mysig skön söndag ser det ut att bli. 

Kikar snart i igen med lite lampbilder:)


Ha en skön förmiddag så ses vi snart igen!
Kram

6 kommentarer:

 1. Waooo...Vilka fantastiska Foron ♡
  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Önskar dig en fin kväll!
   Kramar

   Radera
 2. Vilka härliga bilder och vilken underbar jobbdag för familjen ni verkar ha haft. Visst kan även det versta slitjobbet bli roligt om man gör det tillsammans och även har lite trevligt därtill.
  Ha nu en skön söndag och vila era ömma muskler :)
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Ser faktiskt väldigt trevligt ut! :)
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vi hade en stuga ett tag men det var inget för oss då vi på köpet fick massor, massor av mygg. Barnen ville inte ens vara ute. Så nästa gång så vet vi att det måste ligga antingen mitt på fälten i Skåne eller väldigt nära vatten så att de små djuren blåser bort. ;)

  Härligt att träffas och umgås där.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Arbete är bra mycket roligare om man gör det tillsammans och ni verkar ha hittat modellen som passar er ! Nu kan ni med gott samvete stanna inne och njuta istället ! Kram Anna

  SvaraRadera