torsdag 30 oktober 2014

Bara en eftermiddag i lekparken
Direkt efter besöket hos doktorn (och vi kom hem med två mediciner, mollipect och ventolin så nu hoppas vi det ska bli bättre med Elsa) åkte vi till syrran och henne kids där vi fick lunch och sen gick vi ut och slog ihjäl några timmar i lekparken. Så skönt det var ute idag! Kallt, mycket kallare än vad jag trodde när jag kikade ut innan vi for så fick låna en snygg toppluva "a la Lofsdalen" av syrran…haha, men så där friskt och skönt när jag väl klädde mig för det. 


Syrran med sin Ellen:)


Gunga alltså. Typ det bästa som finns:)


Så skönt det timmar vi var ute och solen var framme!

Hej vänner!

En bra eftermiddag har vi haft. Kusinbus och kusintjiv hela eftermiddagen så när vi kommer hem precis innan läggdags och barnen typ somnar i farten på väg i säng så är det nästan samma sak för mig..haha! Men ska få lite gjort innan jag också stupar i säng. Ska till ICA och handla ingredienser till fredagasmiddagen. Vi får vännerna Karin och Douglas på besök och jag ska laga något min svåger bjöd mig på för såååå längesen. Innan Elsa föddes tror jag men det var så gott så förstår inte varför jag dröjt så länge att laga det. Dock ska det gärna ligga i marinad länge och småkoka i ett par timmar så det blir att fara till ICA ikväll så jag har allt hemma imorgon. Hellre nu än med två kids imorgon tänker jag:)


Så nu får jag sluta babbla, dags att åka!
Vi ses imorgon vänner, då är det fredag minsann:)

Kram och ha en fin kväll!

2 kommentarer:

 1. Ser verkligen riktigt härligt och friskt ut:)
  Ja, hoppas lilla skatten blir bra nu med allt det där.
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. vilken mysig dag! jag längtar så tills bus och lek med min egen unge! kram på dig!

  SvaraRadera