måndag 20 oktober 2014

Bara en fjädersparris
En fjädersparris fick följa med hem från blomsterlandet igår och passar fint på hyllan i vardagsrummet som är såååå lång. Vet inte om man kan få för mycket plats att lull lulla på, tror ju inte det, men på de här hyllorna finns det plats kan jag lova…haha! 


Tygkorgen den står i är från HM. Såldes i set om två och den större används just nu som brödkorg. 
De går ju att använda till lite vad som helst och för 99:- är det ett fynd tycker jagt:)


Elsa här på förmiddagen när hon for fram i sin bil:) Kan inte fatta att hon blivit så stor. Ett halvår till och hon är över året. Läskigt eftersom det första halvåret gick i rasande fart! Så om någon hittat stoppknappen, eller iaf "låt det gå lite långsammare" så säg till va?:)


Hej strax efter lunchen!

Nyss intagit lunch jag och Wilma. Elsa fick sin strax innan och sover lunchnap nu. Snart beger vi oss till tjejernas kusiner Olle och Ellen. Syrran jobbar och deras pappa har opererat sin hand så han behövde lite assistans och det kan vi ju ställa upp på. Fika och middag lovades och jag ska passa på att låna deras symaskin. (så hoppas alltså att de fyra kidsen sitter som fyra ljus en liten stund under den här tiden så jag hinner sy..haha) Har lovat Wilma att stanna vid gungan på vägen dit också så lika bra vi snart drar igång "ta på oss alla kläder proceduren". 

Ha det gott!
Kram!

3 kommentarer:

 1. Fjädersparrisar är toppenfina. Gröna och spretiga och superfina som sagt :) Jag har två hemma. Och när det är någon kvist som blir för lång klipper jag av den och har den tillsammans med någon snittblomma. Ett tips om du inte kommit på det själv hihi.
  Ser att mattan har fått byta plats. Blev du inte nöjd? Har ju inte sett någon helhetsbild, men den ser fin ut. Är ju dock ett dilemma när man har mycket som är kritvitt. Då är det lätt hänt att det som inte är kritvitt blir mer "gulvitt". Kan dock vara jättefint att bryta av med!

  Och du.. stopp och belägg nu. Tiden får inte stanna av nu.. jag vill föda barn NU. Haha.. inte för att jag längtar till förlossningen och den smärtan, men gärna till det efteråt. Just nu känns det som att tiden står stilla. Sen så.. då kan vi pausa tiden lite :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Fjädersparris is da shit! Mina två som jag köpte för, det måste väl vara månader nu, lever fortfarande vilket är ett under. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Å ni har så himla fint! Du är så bra på att inreda!:)
  Nya mattan är superfin tycker jag, vart har du köpt den? Visst har du två liknande mattor? Vill gärna veta vart du köpt båda?:)
  Så kul att träffa vänner i veckan, särskilt när man inte setts på ett tag.
  Vi får ju få till en dejt snart med, jag mejlar dig så kanske bi jan få till något nästa vecka?

  Ha en fin kväll nu söta du!

  Stor kram

  SvaraRadera