torsdag 16 oktober 2014

Bara en kaffe - och danspaus
Tar en kaffepaus i dagens städning. 


Och rosorna från trädgården fick flytta till köket nu när det var städat och fräscht där.


Hinner bläddra lite snabbt i senaste Sköna hem som hade en mycket snyggt kök. Många av er undrar över vår bänkskiva i köket. Det är en i ek från Ikea som vi sedan lämnat in och fått svart:)


Hej vänner!

Kikar in lite sent idag men drog igång städningen så fort vi fått undan morgonbestyren. Lite tråkgöra men med Miriam Bryants ur högtalaren går det rätt bra. Älskar hennes nya låt Dragon! Och så plingar telefonen och jag bokar in träningsdate med vännen Sara på lördag och äve mejlen där min kära Karin hör av sig. Som jag saknar och längtar till vår helg i huvudstaden om en månad. Ska bli så kul! En helg med shopping, middag ute och prat och skratt med de bästa tjejerna. Och även vännen Sandra, som jag inte träffat på länge bokar jag upp date med. Så började dagen lite sömnigt efter en dålig sömn i natt då tjejerna vaknat i olika omgångar. (Tror Wilma drömt mardrömmar. Kommit dit och hon skriker "neee, ta mig inte" usch, stackars liten..) så blev det en bra förmiddag ändå. Huset städas, och och annan kopp kaffe bäljas, Miriam Bryant spelas, fina ord från vänner jag tycker så mycket om och så nu då. En trollunge som vill dansa här på köksgolvet till just Miriam Bryant medan Elsa tjuter av skratt.

Så vi dansar väl vidare och städar klart denna torsdag:) 

Hoppas ni haft en bra start så ses vi lite senare.

Kramar!3 kommentarer:

 1. Ja, den är så bra!!! tog genast fram den på youtube och tänker på dig:)
  Ska med ta golven.. gör lite i omgångar nu.
  Sjuksriven tom måndag till att börja med. Tror att jag behöver lära mig att varva ner hjärnan lite... Det sätter ju sig i magen till slut tyvärr.
  Nu fick jag lite energi av dig så jag ska få i mig något och spela mer musik:)
  Kram på dig!
  Anna

  SvaraRadera
 2. Det låter som att det blev en fin städdag ändå, med bra musik, samtal med goda vänner och så lite dans på det.

  SvaraRadera
 3. Det måste jag kolla vad det är för låt. Här lyssnar vi just nu på The Holiday och softar med kaffekoppen i handen.
  Kul med lite påfyllnad av batterierna. Kram Helena

  SvaraRadera