fredag 3 oktober 2014

Bara fredagHärliga skön fredag är här:) Dock rätt grå ute men vad gör det.


Här väntar vi på fina vänner som ska komma på förmiddagsfika och Wilma är redo för fika och lek:)
Hej svejs!

Kikar in och önskar er en härlig fredag!! Jag har en bra en framför mig. Fika och lek med fina vänner till oss och sedan åker jag till storstan för lite shopping. Och en date med goa Helena. Ska bli så kul att träffa henne igen. Sist var på bloggeventet och vi som bodde så nära tyckte det var läge att ses igen:) 

Men nu ringer det på dörren, ses lite senare!
KRAM6 kommentarer:

 1. Så mysigt!!!! Hälsa henne så gott:))
  Ha en fin fredag nu vännen!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Ha en riktigt mysig fredagkväll! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hoppas ni hade en trevlig shoppingdag!
  Ha en mysig kväll!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej

  Du skriver ofta om era "vänner" och alla besök hit och dit men du visar bara ett framdukat bord. Inget illa menat, bara en liten reflektion jag fått av din blogg. Men det kanske inte är någon som vill vara med på bild?

  Annars gillar jag din blogg =) Söt liten Wilma med dockan =)

  Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Hade missat din kommentar, var inte meningen. Jag gör det kanske lite enkelt för mig och fotar lite precis innan besöket kommer och jag kan då fokuserar på dem. Alla är inte heller helt bekväma med att någon går runt och fotar under fikat och i det här fallet uppskattas det inte att lilla tjejen som hälsade på med sin mamma är med på bild. Blir helt enkelt lite för bekväm men ska bli bättre, tycker ju själv att bilder med vänner på är roligare att se.

   Kul med en reflektion från en läsare, ska bättra mig och visa att det faktiskt är vänner här också:)

   Tack, kul att du gillar min blogg!!
   Kram och trevlig fredag!

   Radera
 5. Vad härligt, hoppas ni hade mysigt men det är jag övertygad om ;) tänk att vi är några bloggtjejer på rad där utmed E20 o gnällbältet... Kram Milla

  SvaraRadera