fredag 10 oktober 2014

Bara fredag

Tada!

Plötsligt händer det. Texten är lite större:) Är flera av er som hört av er om att texten helt plötsligt blev jätteliten. Jag vet och nu var det inte riktigt meningen. Ändrade typsnittet för ett tag sedan och vips så ändrades storleken också. Nu var det inte bara att "vips" ändra tillbaka den om man som jag inte är så värst haj på de här stilmallarna. Men igår gav jag mig den på att lösa det så någon gång där sent på kvällen när det övergått till natt så tjoho. Fixat och hoppas det går lättare att läsa nu:) 

Uppskattar att ni hojtar till om sånt här. Det ska vara enkelt och bekvämt att kika in här:)


Men i vardagsrummet har det inte hänt mycket. Inga nya ben hann komma på plats igår och blommorna från sambon som är över veckan gamla är fortfarande fina men någon dag till och det är tack och hej från dem. Annars samma lika. Känner in de här med ny matta och just nu är jag inne på att flytta tillbaka den stora grå vi hade innan och skaffa ny till tv-rummet istället. Huvudbry är vad det är just nu:S


God morgon vänner!

Fredag idag och det känns så skönt. Det har gått i ett hela veckan och det tillsammans med förkylda barn gör att det känns extra skönt med helg. Eller rättare sagt kanske fredag och en kväll med fina och roliga vänner. Åker till min gamla studentstad Västrerås framåt kvällen där vi ska gå på nya och mycket positivt omtalade Brasseriet. Äta god mat och dricka något glas vin till det. Ska bli så kul! Och så behövligt just nu.


Men först en dag med mina troll. Playdate med fyra andra kids och sen ha tjejernas kusiner här på eftermiddagen. Och sen en efterlängtad kväll med:)


Önskar er en härlig fredag så ses vi kanske lite senare!
Kramar

8 kommentarer:

 1. Låter som en härlig helg vännen!
  O så fint och fräsch och nystädat, som alltid:)
  Ha en fin fredag!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Ni har så fint och stilfullt hemma. Det är något visst med ljusa golv. När vi byggde vårt hus så tänkte jag nog mest på att det skulle vara väldigt opraktiskt och det blev ett klassiskt mattlackat ekgolv. Men jag ser ju att det är fleeeeer än ett hack i golvet och med ett barn till sen lär det ju komma fler. Så om några år när det är dags att fräscha upp golvet kanske man skulle ta och vaxa upp det i någon ljus nyans :) Sett att fler gjort det. Men det blir ett projekt på framtiden. Tror min kära sambo skulle gå i taket om jag nämnde det. Jag menar.. golvet är ju för sjutton NYTT haha.

  Kram och ha en riktigt bra helg. Krya på dig i fördelningstiderna. Vi kraxar och snörvlar här också om vart annat /Josefin

  SvaraRadera
 3. Förkylningstiderna ska det ju stå *fniss*

  SvaraRadera
 4. Så fint! Jag undrar om man skulle kunna få se v-rummet från en annan vinkel med den gråa väggen, är så nyfiken på den =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Ja, visst kan du det men det finns ingen grå vägg där..haha! Den är i tv-rummet, andra änden av huset;) Alltid klurigt i bloggar att få grepp om planlösningen..:) Väggen man inte ser här har typ ingenting nu, en stol och en grön växt. Vi hade en tv där men vet inte om den åker upp igen, så lite under uppbyggnad;).

   Hoppas du haft en bra helg! Kramar!!

   Radera
 5. Önskar dig en härlig dag!

  Kika gärna in hos mig bland mina smycken och detaljer!

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas din helg varit bra!
   Ska kika in hos dig:)
   Kram

   Radera
 6. Fint! Älskar att hålla på och flytta runt på grejerna tills man hittar den perfekta platsen!

  Önskar dig en fin helg! Kram jenny

  SvaraRadera