fredag 17 oktober 2014

Bara fredag
Elsa denna morgon. Nedtill i HM tiggts och upptill Newbie på både body och dregglis:) (som var ren när tog på den men ser redan ofräsch ut, kanske lite risgryn på gång:))


Ballong och legolek för en liten stund sedan. 
(Och som någon kanske ser så har nya mattan flyttat ut från vardagsrummet och in med den gamla gråa trotjänarn. Och jag är nöjd så:) Men mattan är kvar i huset, blev ännu bättre i ett annat rum)


Heeeej fredag!!

Härliga fredag är här och vill bara önska er en bra start! Vi är på väg till min svägerska för en förmiddagskaffe med henne och tjejernas kusin Axel. Storebror Nils är skolan. Tänk att han redan går första klass, mitt första syskonbarn. Och sen blir det lite helghandling innan det blir lunch här hemma. Kikar in då igen med en sneak peak på sängborden som äntligen är på plats. Sambon kom hem med bordsskivorna igår och det blev så snygga tillsammans med underredet som han gjort!!


Så vi ses lite senare!
Kramar

3 kommentarer:

 1. Det är inte dumt med händiga sambos som tycker det är roligt att snickra och dona. Min sambo är likadan. Ser det lite som en utmaning att göra grejer. Han har gjort ett jättefint planteringsbord åt mig t.ex. Ska bli spännande att se sängborden sen.

  Ha en fin helg. Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Ååå va spännande att se era sängbord!!
  Jag är med sugen på något nytt... Men nu ska vi fixa till vår lilla hall i höst, så nu får jag allt lugna mig med det;-)
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh vilken liten goding! Så fin hon är:)
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera