fredag 24 oktober 2014

Bara fredagskväll
Fredagsdukningen till kvällens middag:)  


Och på eftermiddagen helgstädade jag och då tycker jag det är så där extra skönt att ta kväll och helg. Jag mår så bra av det! Alla är vi olika, jag mår bra av att få städa av, andra bryr sig inte så mycket, men så himla tur att man får gör som man vill i sitt eget hus..:)


I bakgrunden skymtar ni numera inget stort svart skåp eftersom det har flyttar så för tillfället står där svarta fåtöljen med en läslampa till. Ibland har jag ingen aning om vad jag vill med den väggen och i nästa stund sprutar det ut ideér. Måsta ta mig samman innan något beslut tas..haha!


Och ikväll blev det kyckling, rotfrukter i ugn och pestosås till det. Mumsfilibabba:) 


Gokväll vänner!

Nu börjar Idol och jag sitter i soffan framför burken och sippar på ett glas vin. Ser som vanligt fram emot Mollie. Hela hon är musik och har i alla program varit såå bra. Grymt duktig tjej! Har ni någon favorit?

Nu ska jag lägga datorn åt sidan och lägga fokus på idolerna:)

Kram och hoppas ni njuter kvällen!

1 kommentar: