tisdag 28 oktober 2014

Bara fyndat öglan
Det var alltså Öglan stolar jag jagade efter igår! Till slut fick jag tag på han som jag stalkat hela förmiddagen, som dessutom sålde dem till typ inte någon peng alls faktiskt, och jag kunde hämta dem på eftermiddagen. Och jag är så nöjd med dem! Har hållt utkik efter denna stol länge nu på blocket och loppisar och så igår så var det alltså min tur. Ibland bara älskar man ju blocket:) Jag sålde dessutom bort en massa från vinden i helgen och då känns det ännu bättre när köper hem något nytt. 


Öglan är ju Ikeas gamla påhitt som började lanseras i början av 60-talet men har utgått ur sortimentet sedan länge så är inte helt lätt få tag på dessa enkla men snygga stolar som är bra populära idag. 


Men jag fick då alltså tag på ett gäng. Närmare 6 stycken, som alla såg bra ut, och tror de kommer hamna runt matbordet till slut men just nu står det lite varstans i huset. 


Öglan:)


Hej vänner!

Hur mår ni? Jag mår bra! Kom äntligen iväg och tränade idag när sambon kom hem och det var bra trögt idag men jag segade mig igenom ett intervallspass på löpbandet och det känns ju mycket bra efteråt. Skönt att ha första passet gjort när man inte varit där på drygt en vecka. Och efter att haft fullt hus med barn idag så är det skönt att springa av sig i huvudet också. Den där lilla stunden ensam, med musik i öronen och man vet att man inte blir avbruten förrän man är i mål är bra fin den:)


Nu ska jag plocka lite här hemma och sedan kika runt i bloggvärlden!

Hoppas ni har en skön kväll!
KRAM 5 kommentarer:

 1. Åh, lyllos dig! Jag är ju som du kanske vet i tankarna på att köpa ett par Ton till köket, vill så gärna ha med rottingsits. Håller dock koll hela tiden på nätet efter öglan eller vintage thonet men utan lycka hittills. Allt i gbg-trakten går ju så förbenat dyrt så då är det lika bra att köpa nytt nästan..

  Verkligen fina hos dig och jag ser fram emot att se dem runt matbordet, kommer bli souper!

  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. Öglan är så fina. Jag skulle gärna ha dem runt mitt matbord här hemma.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Åh så snyggt! Jag satt i helgen och letade efter såna och tolixstolar ;) Så snyggt ditt skåp blev. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Så snyggt!
  Tänk va man kan fynda på blocket:)
  De där stolarna är ju som gjorda hos er, passar så bra!
  Hoppas du får en fin dag nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. De är så snygga så man dör lite... Vilken tur du hade som fick tag i... :-)
  Skulle gärna ha en här hemma också. Dina ser ut att vara i jättefint skick också.
  Kram

  SvaraRadera