lördag 18 oktober 2014

Bara godmoron lördag

Lördagsfrukost när den är som bäst:)


Med mumsig smoothies.


Godmorgon vänner!

Nu har vi mumsat i oss en god frukost som ju alltid är lite godare på lördagar när alla är samlade och vi har helgen framför oss. Kom i säng någorlunda tidigt så har på morgonen fått undan i tvättstugan innan frukosten dukades fram. Sånt tråkgöra som aldrig tar slut liksom, det bara börjar om på nytt hela tiden..haha! Men just nu alltså tomt på strykhög och tvätthög, skönt! Såg ni förresten Prinsen igår hos Hellenius? Himla trevlig Prins vi har:) Så kul att se honom i en rätt avslappnad intervju.

 Jag ska så fort jag kikat in till er byta om och åka och träna. Skönt att ha det gjort på förmiddagen och jag ser nu på klockan att jag är lite sen, har bokat dejt med min förra granne Sara där så ska skynda mig nu!

Vi hörs lite senare!

Kram och ha en bra start denna lördag!

2 kommentarer:

  1. åh vad gott det ser ut!! Jag bakade faktiskt frallor jag i morse! Gött värre. Hoppas ni får en fin helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad MYSIGT det ser ut :) jag hoppas att du haft en skön hösthelg.

    Ny post ute...Höst före/efter magiska foton :)

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    SvaraRadera