fredag 24 oktober 2014

Bara ha fredag
Lillasyster agerade docka i dockvagnen igår. Och ser ni hennes fjuniga hår som växt till en stubb..haha!! Jag dör ju så sött. 


Godmorgon!

Skönt att vakna till fredag:) Och här hemma gör vi oss i ordning för att åka till mitt jobb för kalas då en av mina kollegor fyllt år. Jag är riktigt dålig på att hälsa på mitt jobb så ska bli jättekul att träffa alla. Har jobbet samma stad, mitt i stan men ändå blir det inte av (Om någon undrar eller missat så jobbar jag på en bank i min lilla stad). Men idag alltså och med kalas och allt så ska det blir jättetrevligt. Annars förutom att börja dagen med tårta så blir det en rätt vanlig fredag. Ska försöka ta mig iväg och träna som inte blivit av pga sjukdagar men vore skönt att göra ett pass idag. Och så handla något fredagsgott till kvällen så unte så tokigt med en vanlig fredag heller. Men nu lär jag sätta fart här så vi inte kommer för sent!

Ha en bra start på dagen så hörs vi lite senare!

4 kommentarer:

 1. Mysig start på fredagen med lite kalas! :-) Ha en jättefin Fredag. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Ja herre jissus vilka godingar du har. En sån där dockvagn hade jag med när jag var liten och den finns kvar :)
  Ha en riktigt bra helg. Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Alltså dina tjejer är för goa, sååå himla söta och lillsnorpan tar verkligen priset på första bilden ❤
  Hoppas ni får en härlig helg, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 4. Du visade ett chai the för några månader sedan. Kan du visa det igen? Tror det gick att köpa på Big Inn fiket,om det var det.

  SvaraRadera