torsdag 23 oktober 2014

Bara ha kväll
Hittade mörk choklad i kylen när jag kom hem ikväll och det är lite som att vinna på lotto i det här huset. Godisråttor bor i det huset så sällan det blir något kvar om det köps. Iaf inte som hinner glömmas bort så man blir så där glatt överraskad när man hittar det:) 


Så här slog jag ned mig efter tjejerna somnat och mumsade choklad och surfade runt på datorn.


Gokväll!

Brr vad kallt det är ute! Lite busväder till och med med småregn och blåst. Blev en heldag hos syrran eftersom sambon jobbar sent, så vi fick middag där och då kunde jag lika gärna vara kvar till läggdags för tjejerna. Så jag bäddade ner dem i vagnen och gick hem och en av två somnade iaf. Och betydligt enklare att få in dem i säng båda två då:) Vi har haft en supermysig dag med Madde, så kul! Och hon kommer tillbaka på lördag så vi hinner umgås lite till. Då utan barn och med lite vin till maten istället för fyra kids som är högt och lågt (Jag och Johanna är rätt glada att hon vill komma tillbaka efter att ha träffat vår cirkus idag…haha).

Så nu var det bra skönt att slå sig ned i soffan i vardgsrummet. Här inne har vi ingen tv så helt tyst är det också. Förstå hur skönt det är ibland. Och det lutar åt att det inte blir någon tv härinne, verkar alltså som jag fått sambon på andra tankar:) Men nu ska vi bara komma överens om vart den ska upp istället. Sambon säger sovrummet, jag säger köket. Vad säger ni? Har ni tv i köket eller sovrummet? Fördelar nackdelar? Fortsättning följer helt enkelt i det här huset.. 

Hoppas ni har en bra kväll! Vi ses imorgon:)
KRAM4 kommentarer:

 1. Så himla fint o fräscht i ert vardagsrum!
  Vi har inte TV i varken kök eller sovrum.
  I sovrummet tycker jag personligen inte man ska ha tv, det stör sömnen.
  Alla som "vet" säger ju att i sovrummet skall man sova o "ha de kosligt";) så nä inte där.
  I köket.. Kanske inte om man vill äta i lugn o ro.
  Så, vilka jättebra förslag du fick av mig, ha ha ha:)
  Har fått för mig att ni har typ två vardagsrum, eller har jag fel?
  Natti natt o lycka till med TV:n, av mig fick du ju väldans bra råd;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen:)
   Jag håller ju med dig i mycket. Vill inte ha tv i sovrummet av den anledning du säger. Där sover och har man det mysigt, ingen stor dumburk som ska störa. I köket tycker jag det kan vara mysigt att ha på nyhetsmorgon och så fungerar ju vårt kök/hall som något form av allrum där vi är jättemycket. Så mer att det skulle bli ett alternativ till vårt tv-rum (för du har så rätt, vi har typ två vardagsrum). Jag är inget fan av att sätta upp stora dumburkar i hela huset vi får se, som sagt kan jag tänka mig en liten i köket:)
   Så dina förslag var inte alls fel, läste så här i efterhand att det nästa lät som att tv var vår värld..haha!
   Kramar fredrika

   Radera
 2. Hej Fia!
  Jag har alltid velat ha tv i sovrummet men aldrig haft det, och J har tvärvägrat. När jag fyllde år i somras så satt den dock helt plötsligt på väggen framför sängen, en teve! Sedan dess är vi båda helt sålda, det är så skönt att göra sig redo för sängen redan vid 20.30-21, krypa ner mellan lakanen och se en serie eller någon film och kanske lyckas hålla sig vaken hela filmen igenom.....bästa sömnpillret. Kram Emmy

  SvaraRadera