söndag 12 oktober 2014

Bara helgen och ScarletUndra hur mycket vardagsrum jag kan visa innan ni helt tröttnar. Gömmer mig bakom att det är en annan vinkel och faktiskt en nygammal tavla som lutar där;)


Nämligen snygga Scarlet har hittat hit:)
En ljus ljus rosa kudden ligger också i soffan. Även den gammal men från HM


Och med nya soffben så blev det så mycket bättre. Vill inte ha något trä här inne så big like på dessa:)


Gokväll vänner!

Hur har er helg varit? Här har vi fått en hel del tråkfix gjort som att bl.a. lyfta ur de stora fönstren i köket för att kunna tvätta insidan (mest egentligen för att skrapa bort färg som suttit där sen vi målade dem för sååå längesen och vi då missade en del så tänker inte lyfta ut dem i vardagsrummet. För bra tråkigt var det...) och målat insidan av ytterdörren ett par vändor. Ytterligare några vändor till behövs och även måla dörr är ju lite tråkigt men det blir så bra! Hela hallen blir mycket ljusare. Att vi inte gjort det tidigare.. Så kameran har legat på latsidan hela helgen därav lite "favorit i repris biler av nya vardagsrummet ikväll"

Så har jag nog ätit för mycket denna helg för är alldeles mätt ikväll. Och inte av mat, det har nog fikats och slunkit ned en och annan godispåse för mycket för känner mig typ illamående. Har bestämt att imorgon är det jag som åker och fixar gymkort, nu har jag dragit ut på det alldeles för länge. Känner mig faktiskt rätt pepp. Nu när vi är klara med all renovering så finns det tid för både kropp och huvud att lägga fokus på träning. (ja, jag är expert på att hitta ursäkter till att inte hinna träna.)

Så nu har jag söndagskväll och jag laddar för måndag och ny vecka. 
Tur jag nämnt det här med gymkort, då kan jag inte slippa undan;)

Hoppas ni haft en fin helg och njuter av söndagskvällen!

Kramar!2 kommentarer:

  1. Ja visst är hon söt, det är något speciellt med ens vänners barn! Hehe jasså? Ja men så kan det ju vara ibland och det är ju verkligen inget konstigt med det. Ville du resa och så eller var du bara inte redo? Du kanske inte jade träffat din sambo heller.. Jag har ju längtat efter barn i stort sett sen jag var 18 och det är ju 8 år sen ;) sen har jag såklart haft underbara år efter men nu när jag har sambo och ganska "nära" till att skaffa (menar, vi kan ju lika gärna börja försöka nu om vi vill) så blir det som att verkligheten kommer i fatt och det blir läskigt på något sätt, haha! Frågor man har nu som man inte hade förut ploppar upp: är jag redo, tänk om man separerar, allt blir inte som förr - vågar vi? Osv ;) men jag har flera vänner som har barn och alla säger att man aldrig kan vara HELT förberedd och känna "nu är jag redo" för det är ändå en stor omställning och man vet inte riktigt vad det är som väntar =) Kram

    SvaraRadera