tisdag 21 oktober 2014

Bara i Elsas rum

För ett par veckor sedan berättade jag att sambon snickrat ihop något i garaget. Och tada! Här en den! En jättefin klädhängare till Elsa som nu är målad och står i henne rum.  


Och så fin! Och så kul att kunna ha hennes söta kläder hänga framme (det är ju ändå så kort tid hon använder de här små storlekarna). Men även när hon blir större och kan hänga och flytta sina kläder själv där. (Jag som ofta lekte klädaffär när jag var liten hade ju älskat denna..haha)


Än är hennes små söta "tossar"  hon har på fötterna så små så går inte ställa där men snart och då finns det en plats för dem också.Så nu har Elsa en egen klädhängare made by hennes pappa:)

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Här har vi haft ännu en lite för tidig morgon så gäspar igång denna tisdag en aning. Men det får vara så och Wilma har iaf somnat om för en stund sedan och det gillas, humöret är annars inte på topp hos en trollungen som vaknat halv fem..haha! Så ska göra mig lite kaffe här och ta det lite lugnt ett tag till innan vi kickar igång denna dag ordentligt.


Ha en bra start denna dag!
Kram


8 kommentarer:

 1. Vad bedårende. Verkligen urtjusug.
  Bra snicksrat och bra designat!
  Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack!! Sambon tackar och bockar han med:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Vad fin, kul med en "handy man" ;-)
  Såg ditt inslag från HMs jul nedan. De har så fina inspirerande bilder och snygga saker!!!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Men å vilken fin! Roligt att ha saker som någon har gjort istället för att bara köpa färdigt.

  Här är det grått och trist och känner att jag skulle behöva några kannor med kaffe för att komma igång...men annars är det toppen!! =)

  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, så fin!! Jag vill också ha en man som kan snickra sådär fina saker! Ja....jag skulle ju vilja ha en man överhuvudtaget. Hahahaha! Men när jag väl hittar en, så får han gärna kunna snickra fina saker! :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Wow vad fint. Vad duktig han är. Såå fint i barnrummet. Kanske kan jag övertala min kära att göra nåt liknande :) Tack för tipset.

  Oj.. dessa tidiga mornar. De lär jag ju bli varse alldeles snart. Nu sover vår son rätt bra på morgonen. Mellan kl 07-08 får man ju vara nöjd med. Men själv med min stora mage sover jag helkass för tillfället så jag vet inte vad som är bättre. Då får jag hellre tillbaka min normala kropp och stiger upp till en gosig bebis lite oftare :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 6. Du har sååå fint hemma!! Bra med en snickare till sambo :) Blev toppenfin , klädställningen sängborden å mkt mer. Vart har du köpt den där stora brungrå mattan i vardagsrummet? kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh tack snälla du!! Glad jag blir! Ja, visst är det, han kan han:) Mattan du jag tror du tänker på är från Ellos:)
   Kram fredrika

   Radera