onsdag 22 oktober 2014

Bara kaffe med dopp

Lite fika här på förmiddagen i tv-rummet till mig och Wilma medan Elsa sov en stund. Med gaffelkakor som Wilma bakade hos sin farmor igår. 


Den nya matta i lite mer helhetsbild. Gjorde sig mycket bättre här så är det någonstans det ska ligga i det här huset så är det i här inne:)


Har på något sätt fått liv i mitt fikonträd som sjöng på sista versen här i slutet av sommaren. Lyckas alltid ta död på dem men planterade om den och det verkade den gilla så har växt på sig kan man säga:)Och den gamla pallen fick flytta in hit där den passade bra ihop med mattan.


Hej vänner!

Vi fortsätter med lite sjukstuga idag med. Jag mår bra idag (tack för alla hälsningar:)), har ätit och känner mig piggare. Extremt slö bara men brukar bli så efter en dag utan att ätit knappt något så ska fylla på energin idag. Men vi har en febrig liten Elsa hos oss idag istället. Min lilla pärla. Usch tycker så synd om de små när det får hög feber, men som tur är har den gått ned idag. Men hon är ju helst bara i mammafamnen och sover lite mer än vanligt. Så vi blir hemma idag med (tror ju i och för inte att någon vill träffa mig idag:S) men ska idag försöka hitta på något med Wilma. Den piggaste av oss som, peppar  peppar, än så länge klarat sig.

Men nu först lite lunch. 
Kram så ses vi snart igen!6 kommentarer:

 1. Men SÅ fint det blev med mattan. Passade ypperligt där ju. Ibland lönar det sig att flytta runt på grejerna. Även om du tänkt den någon annan stans först.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Skönt att du är på benen igen.. man vill ju hellre inget annat än att krypa ner när man känner sig sådär dålig!
  Hoppas Elsa kryar på sig

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är piggare igen!
  Men det verkar vara en massa som florerar runt just nu.
  Det kom väl med blåsten, regnet och rugget, brrrr.
  Ha nu en fin kväll, snart sänker sig mörkret...
  Dax att tända onödigt många ljus mao:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det gav sig snabbt på dig. det är ju inte lätt att vara sjuk mamma och ta hand om de små också.
  mattan är så snygg, längtar så till min kommer. Har du sett att jag inspirerats av ditt vardagsrum som är så fint??!!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Den mattan är verkligen super fin.. Jag har inga gröna fingrar men den växten är så fin får se om man vågar köpa den och lam hålla den vid liv :) Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är det men trodde den skulle vara vitare:) Inte jag heller men tycker växten är så snygg så försökte ändå..haha!
   Kram fredrika

   Radera