måndag 13 oktober 2014

Bara lite lite julAlla från Ellos

Jag vet. Det är tidigt. Jag vill helst inte vill tänka eller fundera så mycket på jul i oktober. December räcker så väl och så lite förberedelser i november. Däremot kan jag se fram emot julen som är en sån mysig tid och i år när jag är mammledig så hoppas jag att vi får till en hel del julstök här hemma. Och denna jul får det gärna lysa några nya ljusstakar i våra fönster och då tänkte jag att jag i år skulle vara ute i god tid. Typiskt mig vore att just den ljusstaken jag vill ha är slut eller så levereras den i januari. Typ så. Så för några dagar sedan när de cirkulerade några på instagram och den här tjejen visade flera fina jag fastnade för så började jag kika runt. Den längst ned till höger står högt upp min önskelistan men även den bredvid är mycket fin

Så vi får se vad det blir:) Nu sluta tänka på julen och ladda för träning. Plötsligt händer det!

Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Gillar verkligen också den längst ner till höger som du visar, påminner lite om vår nya taklampa i vardagsrummet, från Flos Sarfatti. Kramiz Laila

  SvaraRadera
 2. Ha ha nu har vi tankeöverföring.. Skulle också ha ett inlägg om dessa lampor.
  Får nog vänta lite.. Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Hihi, tre av dom tittade jag på igår och velade fram och tillbaka men jag tror att jag har bestämt mig.
  Fin kväll till dig!
  Kram kram

  SvaraRadera