måndag 20 oktober 2014

Bara lite mera julJag vet! Jag skulle ju inte gör det, visa något mer jul i oktober. Men stöter ju på julinspo hela tiden. Som när jag kikade in HM´s nyheter nyss där det i princip bara fanns julsaker. Men ohhh så fint det var så gillade ju det här! Silver, vitt, mässing och mycket inslag av grönska.


Precis en sådan krans som hänger ovanför sängen skulle gärna få pryda hemma hos mig till denna jul


Många fina kuddar som passar både till jul och festligheterna som vankas helgerna efteråt.Och även fast det inte finns så mycket röda inslag i vårt hus till jul så blir jag svag och längtar lite barnsligt mycket efter tomten när jag ser en sådan här bild. Mer stämningsfullt vad gäller jul kan det ju inte bli!Så med lite mera christmas feeeling fast det bara är oktober säger jag godnatt (Törs inte säga att det var sista gången men hoppas på det själv..haha!).


Kram och ses imorgon!


1 kommentar:

  1. Härliga inspobilder! Och jo, visst ska det ändå bli lite mysigt med jul snart :). Och faktiskt så är det ju bara två månader kvar nu, tiden går ju så galet fort.

    SvaraRadera