lördag 25 oktober 2014

Bara lördag

Hej vänner!

Här är vi redo för besök av Issa som kommer och hälsar på oss från Karlstad. En sockerkaka står i ugnen så vi börjar med lite fika för att sedan Halloweenpyssla med barnen. Har nog inte jag gjort på.. eller typ aldrig..haha! Men klart vi måste göra några spöken till barnen:) Ikväll tänkte vi sedan lite mera barnfritt och desto mer vuxentid. Många lajk på det:) En innedag alltså men vi har det tråkigaste vädret. Det kommer typ aldrig bli ljust och regnet smattrar ner mer eller mindre hela tiden känns det som .

Vad har ni för er idag?
Önskar er en bra dag!

KRAM3 kommentarer:

 1. Hoppas ni har en mysig dag tillsammans:)
  Här är det regn och rusk också, såå tråkigt men man för göra det bästa av saken.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Mysigt med besök, och pyssel, älskar att pyssla!
  Ja fy fän vilket sketväder vi haft länge nu, blä. Var ute på långpromenad i skogen förut när det var uppehåll men jeses vilka översvämningar det va överallt, barnen blev dyblöta av allt hoppande i alla "landsjöar" och Ebba stackars drattade i ån, hon såg inte vart marken tog slut under tassarna. Hon kravlade sig snabbt upp men blev lite chockad stackarn.

  Fortsatt fin helg!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Här är det regn, rusk och blåst. En sväng till stan för att besöka en fantastisk matmässa på torget blev det. Vi köpte fudge, salami och ostar samt dessutom dagens lunch.
  Ikväll blir det Så mycket bättre och lammfilé.
  Önskar er en fortsatt bra dag!
  Kram

  SvaraRadera