torsdag 16 oktober 2014

Bara macarons

Idag blev det bak på eftermiddagen. Kungsörnens macarons bakade av två påsar som bara blandas ihop. Påse ett med vatten och påse två med smör och mjölk. Superenkelt och precis lagom många moment när små barn ska vara med.


Slicka skålen var bäst tror jag:)Så fick vi macarons med smak av choklad till fikat! Mums:) Hej denna kväll!

Hur har ni det? Här har huset tagit kväll efter en eftermiddag med syrran och hennes kids. Bak, lek, kusintjiv och pannkakor till middag så kidsdag de lux. Rätt skönt när de somnat och det kan bli lite vuxentid i huset. Sambon jobbar ikväll så jag ska göra mig thé, norpa någon macarons och sedan slå mig ned i soffan. Eller om jag ska orka göra en liten (eller kanske stor) ommöblering som poppade upp i huvudet när jag städade på förmiddagen. En hel del hemmafix just nu som ni märker men har något roligt som väntar i november och sen är det väl alltid så på hösten. Man är ju inne så mycket så vill ju göra det så mysigt och fint som möjligt. Men får se, vet att de små projekten har en tendens att bli rätt stora innan jag är klar:S Så kanske bättre att vänta till helgen och bara ta en skön kväll i soffan. 

Hur som så önskar jag er en fin kväll så ses vi imorgon fredag!!

Kramar
5 kommentarer:

 1. Ja, landa i soffan tycker jag:)
  Är det paketet vi fick på eventet? Mitt står kvar i skåpet... Hmm, jag behöver ju boosta mig lite så kanske ska man våga sig på att veva ihop dem till helgen? ;)
  Ha en fin kväll vännen!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni har haft det! Kul (men kladdigt…) att baka med barn!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket mysigt och mycket kladdigt att baka med barn…haha!!
   Kram och hoppas du har en fin kväll!
   Fredrika

   Radera
 3. Hej snygging!
  De där såg ju ruskigt goda ut, kanske jag ska våga mig på att testa, låter rätt så enkelt iallafall ;)

  Haha, ja ommöblering på kvällen känner jag igen, just när mannen är borta och kidsen sover. Man kommer på så mycket då! De kvällarna hjärnan fortfarande är med vill säga ;)

  Jag är fortfarande väldigt trött efter resan och det var tur att jag var ledig idag för shit vad svårväckt jag var i morse, jetlag..
  Men det var det värt för NY var grymt!

  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Jag trodde det var väldigt svårt och pilligt att göra macrons, men du har gjort det med barnen! :)
  Då måste ju även jag klara av det! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera