lördag 11 oktober 2014

Bara middag med tjejerna


Jag var alltså i Västerås igårkväll och åt middag med tjejvännerna där. (På Brasseriet som var riktigt trevligt, snyggt och hade god mat:)) Har bott där under flera år när jag bl.a. pluggade där och då lärde jag känna dessa vänner. 11 år sedan närmare bestämt. Har hänt en del sen sist förutom då att ingen av oss blivit äldre..haha Iaf så innehöll kvällen allt som en tjejkväll ska innehålla, god mat, mycket prat, skratt och vin:) Moi:) 
Jag tog sista tåget hem till min lilla stad och efter en sovmorgon idag mår jag bra! Lördag och hela familjen är hemma. Har massa fix jag vill få gjort denna helg (vet, borde inte göra listan så lång för oftast hinns inte allt med) så ska sätta igång här. Vi börjar med kaffe och en ytterdörr som ska få insidan målad. 


Ha en bra lördag så ses vi snart igen! 
Kram på er

3 kommentarer:

 1. Å va mysigt! Underbart med lite tjejtid:)
  Ha en fin lördag och så undrar jag om du vill haka på:
  http://www.ekenasliv.se/2014/10/mitt-rosa-bidrag-%E2%99%A5/
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Så mysigt! Längtar också efter en Västeråskväll... Och att träffa er. Puss

  SvaraRadera
 3. så himla mysig kväll att gå ut med tjejerna!

  SvaraRadera