tisdag 14 oktober 2014

Bara en sneakpeak på nya mattan
Bestämde mig för ny matta till vardagsrummet förra veckan och idag knackade det på dörren och den blev hemlevererad. Bara måste ju älska sånt, paket som kommer hem till dörren:) Från Ellos och ni är säkert många som känner igen den;) Men precis som den här söta tjejen skrev om den så är den inte benvit utan mer ljus ljus beige med bruna "kanter"  så var lite skeptiskt först. Men när jag rullat ut den och lagt den under soffor och bord så blev det bra. Mycket bra. Värmer hela det vita rummet:) Och när jag tröttnar och vill har vitt, vitt, vitt (haha) så kan jag byta med den grå i tv-rummet som är lika stor. 
Här har i iaf en liten sneakpeak som jag hann knäppa av innan lunchen.


Har idag bläddrat i Alcro färgs senaste trendmagasin (som min svärfar hade med sig till mig från färghandeln, tack för det:)) och det kanske man inte tror men heja vad inspiration det var. Bl.a. inspirerande bilder från Artilleriets Sofie Hellsings hem. 


Mycket snyggt och hennes sovrum är en dröm!


Hej i lunchen!

Här har vi slängt i oss lite snabblunch. Lax som är så gott och enkelt att göra i ugnen med smör, grädde, purjolök, tomat och fetaost över. Mums! Sallad och nån potät till det så är vi mätta och redo för en eftermiddag i skogen. 


Kram på er!


14 kommentarer:

 1. Den är superfin den mattan och ser väldigt mjuk och skön ut att sätta fötterna på med:)
  Ha en skön em i skogen!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Jättefin!! Och jag som också letar mattor. En till soffgruppen nere och en uppe. Jag hoppas jag hittar den rätta snart. Det är ju så svårt att föreställa sig innan hur det ska se ut. Speciellt när man beställer på nätet.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Ha ha har också kollat in den mattan.. Har vi samma smak helt och hållet eller????
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha!! Ja, det verka nästa så:)
   Kram på dig!

   Radera
 4. Jättesnygg! Blir lite sugen jag med... :)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Inte helt i den färg jag trodde men mycket fin ändå:)
   Kram fredrika

   Radera
 5. Så fin den mattan är, den har jag allt sett när man är inne och surfar på Ellos!
  Ser ut att passa fint hos dig

  Vilken liten goding i overallen ;-)

  Kram och fin kväll till dig
  Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är bra poppis den där mattan:) Hon är bra go och jag vill gärna stanna tiden lite nu, det går så fort!
   Kram fredrika

   Radera
 6. Mattan var jättefin. Det där trendmagasinet måste jag nog hämta i färgbutiken. Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Ja, gör det. Mycket inspirerande:)
   Kram fredrika

   Radera
 7. Älskar mattan! Har den själv och blev lite förvånad när den kom hemlevererad....den så inte riktigt ut som på bilden, färgmässigt. Men den var mycket bättre i verkligheten. Så hemma hos mig passar den perfekt och det ser den ut att göra hemma hos dig med ;-)

  Ha det bäst!
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar den också! Så mjuk ju!! Inte alls i färgen som jag tänkte mig men det blev nog bra ändå. Och tror den passar i tv-rummet också, så kan skifta plats på den om jag tycker det blir för beiget.. Då var det den jag trodde låg under ert soffbord, mycket fint!!
   Kram fredrika

   Radera
 8. Svimmade nästan lite när jag rullade ut min matta som kom i fredags. Den skulle väl vara vit?!?!?!
  Men jag nu haft den på över helgen, och precis som du säger. Det blir mysigt ändå. ( fast inte som man tänkt).
  Himla fint har du det hemma!
  Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!! Trodde iaf den skulla vara mer åt vitt än beige.. Så inte blev det som jag tänkt med blev rätt bra ändå. Har en b-plan att den kan få ligga i tv-rummet annars där mer dessa färger finns. Det är ju så bökigt att skicka tillbaka..
   Tack snälla du!! Kram fredrika

   Radera