torsdag 23 oktober 2014

Bara redo att ta sig ut

Stora tjejen redo för att träffa Ellen och "mammas kompis". Och kan väl säga att hon var klar och redo hur länge som helst i hennes värld. Glömmer bort att det inte ens går att säga när man vaknar vad man ska göra samma dag. Hon är redo på stört:)


Så men mammas "fån" och sin snutte väntade hon. Mest på sin syster som bara sov och sov. 


Min lilla stora tjej. 3 år om bara drygt fyra månader. Inte klokt ju. Jag som nyss inte hade något barn, nu har jag två..haha!


Hej!

Jag och Wilma fick oss en skön förmiddag. Elsa bestämde sig tydligen för att sova ikapp den knöliga natten så sov typ hela förmiddagen. Men pigg när hon var vaknade till allas glädje. Jag och Wilma hade inte klarat en sekund till inne..haha. Efter två dagar hemma så längtade vi ut och dessutom till att få träffa Madde och en dag inte bara med kidsen i centrum utan vi tre vuxna som ska försöka babbla över kidsens huvud. Får se hur det går, oavsett ska det bli fint att komma ut. Heja att vara frisk liksom:)


Vi ses senare, ha det bra till dess!
Kram 

2 kommentarer:

 1. Åh, vad skönt att få komma ut! Jag kommer ihåg hur det var, speciellt när man VABBAT och bara ville komma ur det där "sjuka" huset och få lite luft. Och vuxet sällskap! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Men ååå vad det låter mysigt! Skulle absolut tänka mig att sitta enförmiddag o vänta på bebis som inte vill valna..,:)
  Kram o ha en fin helg!
  Katarina

  SvaraRadera