tisdag 14 oktober 2014

Bara redo för den kyligare hösten

Som jag letat efter en klassisk fleeceoverall till Elsa nu när den förra sitter som ett något tajt korvskinn…haha Finns ju hur många teddybjörns liknande overaller som helst och är ju hur söta som helst. Men nope, ville jag inte ha. Men till slut så hittade jag precis en sådan jag sökt och i rätt storlek på Åhlens. Hade helst velat haft en i mörkblått, tycker det är så fint på barnen men den var slut i storlek så fick bli en vit.


En söt kaninmössa från HM passar fint till.


Och hur söt blev man inte då:)Så Elsa är nu redo för den lite kyligare hösten innan den tjocka och varma overallen måste knölas på i vinter.


Godmorgon vänner!

Här har vi haft en mysig morgon. Jag och Wilma mornade oss (eller mest hon kanske, jag slumrade nog till då och då...haha) kvar i sängen framför något barnprogram tills Elsa vaknade strax efter sju då vi klev upp och nu har vi fått i oss frukost, bäddat och fått undan annat moronstöket. En skön morgon där det mesta än så länge flytit på rätt bra. Vissa mornar flyter det ju inte alls här hemma mellan mig och mina två små troll..haha. Så jag njuter av det och ska slå på en kopp kaffe och hoppas det håller i sig:)

Önskar er en fin start på dagen!
Kramar8 kommentarer:

 1. Är hon inte alldeles bedårande söt :) Jättefin! Finns en hel uppsjö. Man vill ju alltid hitta den där rätta. Blev jättefin. Och när de är så där små håller sig ju vitt rätt så vitt ändå.

  Ha en bra dag. Kram Josefin

  SvaraRadera
 2. Men herregud så söt! :) Och jättefin overall!
  Ha en fin tisdag,
  kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Meeen så söt<3

  Ser att du också börjat fundera kring julens ljusstakar.
  Har du bestämt dig..?
  Jag klickade hem "svensk tenn look alike" ljusstaken men blev lite besviken, vi får se
  om jag behåller dom eller om dom får gå i retur!!

  Ha en fin dag
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hon är ju så bedårande söt och jag tror bestämt att hon har en liten skrattgrop, så sött.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har hon det! Och bara en och det är ju så sött:)
   Kram

   Radera
 5. Vilken goding! Så söt! Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Nämen åh så söt hon är, bedårande! Vilket härligt leende:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag (som partiskt mamma) kan ju bara hålla med:)
   Kramar

   Radera