onsdag 8 oktober 2014

Bara regnsmatter
När jag var i Örebro i fredags fick jag med mig två små söta ljusstumpar hem från butiken Huldas. De är från Ernst himself (ni vet han den där barfota Ernst:)) och har magnet på undersidan så kommer passa så fint på en bricka jag har här hemma. Men tycker också de är så fina bara som det är i sin enkelhet tillsammans med några ljuslyktor.


De är i mässing och jag har tänkt blanda upp det svartvita här inne med med just mässing. Kommer bli fint det:)


Godmorgon vänner!

Det har regnat hela natten hos mig. Så när sambon gick till jobbet tidigt så var det bra skönt att få dra upp täcket lite högre, höra smattret mot fönstret och slumra en stund till bredvid en varm gosig Trollunge. Nu har hon och jag ätit frukost och det regnar fortfarande. En riktig innemysar dag kan man ju tänka men icke. Vi ska på förmiddagen till bvc för Elsas halvårsspruta. Hon var alldeles för förkyld sist så får se om hon blir godkänd för den idag. Sen åker jag och syster med alla kidsen till storstan för lite shopping. Nya ben till soffan bl.a. och säkert då också köttbullar till barnen när vi ändå är hos Kamprands:) Inte helt optimalt att shoppa med barnen som oftast vill vara överallt och ingenstans. Men ibland trotsar vi och finns det bara lekhörnor lite varstans så brukar vi få lite gjort iaf. 


Så nu ska jag gör oss klara för snart ramlar de in två små kusiner som ska passas medan deras mamma ska på lite jobb och innan jag far iväg med Elsa till bvc. 


Ha en bra dag!
Kramar


3 kommentarer:

 1. Ibland är det väldigt mysigt med regn tycker jag, och jag gillar ju höst med :)
  Jättefina ljus, de ska jag leta efter.
  Hoppas det går bra med sprutan idag och trevlig shopping!
  Och vill du nätshoppa så erbjuder jag en rabattkod hos Boozt idag, på deras barnsortiment :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Här har det med regant och blåst hela natten, ja ända sen i måndags kväll faktiskt.
  Med lite uppehåll när vi var i ridhuset igår.

  Hoppas ni får en riktigt mysig dag och att det blir lite shoppat med:)
  Ljusstakarna var superfina verkligen. Han kan den där Ernst :)

  Jag är hemma... Det blev för mycket på jobbet igen. Som jag inte mår bra av.
  Tyvärr.
  Så jag samlar ihop mig igen.
  Va rädd om dig vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ljusstakarna är toppenfin i sin enkelhet tycker jag!
  Du har så smakfullt hemma;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera