lördag 18 oktober 2014

Bara så mycket bättre


Afternoon coffee i vardgasrummet denna lördag:) Med köpefika som jag handlade hem och under tiden bakade sambon och Wilma muffins så vi var flera som var sugna på något gott denna eftermiddag..haha! Hej på er!

Hur har ni haft det denna lördag! Vi har haft riktigt trist väder på eftermiddagen så en innedag med en del hemmafix. Det var så fint på förmiddagen så hade tänkt kunna kratta löv på eftermiddagen med burr så kallt och rått det blev så nope, vi höll oss inne istället. Lite rensning på vinden och har fått ned lite tjockare mössor och vantar till barnen. Det blev kallt fort nu, på morgonen iaf, och då är det skönt att ha allt i mösslådan i hallen. Fastnade även i vår lilla kontorshörna och gick loss där. Så skönt att rensa undan i pärmar och annat. 

Men nu är det kväll och vi åt en jättegod laxpaj till middag som ni ska få recept på. Älskar pajer och den här hade jag aldrig provat men kommer nog göras fler gånger i detta hus. Och jag ska nu slänga mig i soffan och ladda för "så mycket bättre". Vad jag är förväntansfull, tycker det är så många duktiga med i år så jag hoppas det levererar;) Ska ni kolla?


Önskar er en fin kväll!
Kramar


3 kommentarer:

 1. Så gott med fika!
  Här älskar dottern med wienerbröd ;-) Inte min favvo, jag är mer kladdkaketjej :)
  Så när jag hade lämnat maken vid tåget idag köpte jag färska frallor och ett wienerbröd.
  Riktig lyxfrukost idag. Var såååå sugen, men det har jag ju fått äta upp tyvärr..
  Vi var sen på bio och sen förstår du hade jag inte lärt mig något från förmiddagens läxa, nä vi går o äter på restaurang sa jag till loppan.
  Mmmm, så gott det var då... O aj så ont i magen sen. Om man kunde så skulle jag gärna sälja min kropp just nu, bara det att jag tror inte nån skulle vara spekulant.
  Usch, så jag klagar. Förlåt, inte meningen..

  Men vi har kollat på Så mycket bättre med. Ååååå så bra. Va härlig han är den där Ola:)
  Nu väntar jag på att mannen min ska komma hem från sin ölresa:)
  Sov gott!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Ja men vad kallt och ruggigt det blivit nu! Vi hade tänkt fixa lite i trädgården idag men vi ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på blåsten och misstänkt regn:)
  Vi kollade på så mycket bättre igår och det var en bra början tycker jag så nu ser vi fram emot resten!:)
  Jag vill gärna ha receptet på laxpajen för jag älskar lax:)

  Ha nu en toppendag!

  Kram på dig fina

  SvaraRadera
 3. Här var gårdagen ägnad åt att mysa med mina föräldrar som var upp hit och hälsade på. Vi ses ungefär två ggr om året så det gäller att ta vara på tiden.

  Kram Linda

  SvaraRadera