onsdag 22 oktober 2014

Bara Sensai by Kanebo

Köpte mig ny foundtaion för ett par veckor sedan. Jag använder inte foundation varje dag, lång ifrån. Och när jag gör det så vill jag att den känns lätt och inte som att den täpper igen och känns fet. Har länge kört med Cliniques even better (har varit nöjd med den) men kände att jag ville testa något annat. Det blev Sensai by Kanebo och är jättenöjd! Oerhört dryg, behövs inte alls mycket på penseln och känns inte som den täpper igen hela fejset efteråt. Utan tvärtom, jättemjuk och ger en fin jämn ton. 
Jag köpte min på Kicks och ett tips är att de just nu har 20% på foundations för den som är på jakt just nu.


Och om någon uppmärksammat så är står den på hyllan i hörnet som jag gör om lite i dressingrummet. En spegel är också på plats men saknar lampa och lite annat så ni får se mer en annan dag. Men ni ser ju vilken egen lite hörna jag håller på att få därinne:)Gokväller!

Ikväll känns det om vi kan lägga sjukstugan bakom oss, bara ha lite koll på Elsa inatt så inte febern stiger igen men annars friska skulla jag säga. Känns himla skönt! Och vi fick kväll nyss och sambon kom hem. Har alltså varit själv med barnen hela dagen och dessutom inte lämnat huset (Wilmas farmor var här en sväng och tog med henne till gungan, tack för det:)) så visst var det skönt när de somnade. Det är lite av en utmaning att vara hemma heeeela dagen:S Så nu ska jag för att få ordning på myrorna i kroppen slipa och måla insidan av skåpet jag mumlat om i flera inlägg. Glutta på bonde som jag nu sett för många onsdagar föra att kunna låta bli att se. Och prata lite ideér om den tomma väggen där skåpet stod förut med sambon. 

En rätt vanlig onsdagskväll är vad det är!

Så vi ses imorgon, ha en skön kväll!
Kramar

2 kommentarer:

 1. Vilken dröm att ha en egen hörna så!!
  Every girls dream:)
  Jag fick lite idéer om en sån liten hörna i källaren sen när vi ska göra spa-avd där.
  Dvs när maken flyttat ut verkstaden ut i garaget.. Så jag du fattar..;) Först ska det byggas klart innen i garaget och allt ska ut och sen om några år kanske det hamnar lite högre på priolistan;-)
  Men drömma måste man ju!
  Kraaama på dig!
  Kan inte heller låta bli att kika på bönderna ;)

  SvaraRadera
 2. En egen hörna lät riktigt bra :) Jag hade planer på en relax avdelning utanför bastun, men är för litet :( Men drömma kan man ;)
  Kram och ha det fint, hoppas lillan blir bättre

  SvaraRadera