torsdag 30 oktober 2014

Bara sju månader



Idag blir Elsa sju månader. Älskade lilla pärla:) Och så go att jag vill äta upp henne (har för mig att jag sa det när hon blev 6 månader också men ja, mätt på dessa små skatter blir man ju aldrig:)) och ibland kan jag fortfarande inte riktig fatta att jag har två små egna skatter. Helt fantastiskt att jag fått vara gravid och föda dessa mirakel. Så tacksam över det! 



Och oftast så här glad är vår Elsa:) 

Men idag har vi tid hos doktorn med henne. Hon har så länge varit hostig, rosslig och lite tung i andningen och nu vill jag att hon bli kollad.  Inga större fel på allmäntillståndet som ni ser och äter och dricker som hon ska men ändå. Hon är ju så liten och när Wilma hade det så här i samma ålder slutade det med lunginflammation. Det vill vi att Elsa ska slippa..


Så vi firar sju månader med ett besök hos doktorn.


Godmorgon vänner!

Torsdag och vi ska alltså börja dagen med ett besök på vårdcentralen på förmiddagen men innan tänkte jag hinna städa av huset. Funkar rätt bra när lillskruttan sover och Wilma, hon hjälper till eller så får hon roa sig själv. Efter en stund slutar det oftast med att hon hamnar framför något barnprogram. Men ska sätta fart här hinnan vi ska iväg!

Jag önskar er en fin start denna dag!
KRAM


5 kommentarer:

 1. Oj, vad tiden går fort!
  Imorgon är jag ledig, ska bli skönt, så jag önskar trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på sju månaders dagen lilla goding!

  Tiden bara susar iväg....tänk om man kunde stanna tiden ibland, bara en liten stund...

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Å sju månader! Tänk så fort tiden går:) Grattis till lilla Elsa!
  Hoppas att det gått bra hos doktorn?

  Fin kväll till dig!

  Kramis

  SvaraRadera
 4. Gud vilka goa kinder :) Underbar liten unge :) Kram Gika

  SvaraRadera
 5. Hon är ju bara för söt er Elsa! Så go och glad:)
  Kram

  SvaraRadera