måndag 20 oktober 2014

Bara starta en ny vecka
Måndag och ny vecka. Har ni något spännande planerat? Här är det inte så mycket planerat förutom en hel del dejter med vänner jag inte träffar så ofta. Får besök från både Karlstad och Åre och det ska bli så kul! En fördel när man är mammaledig och kan boka och träffa vänner så här mitt i veckan men ändå få en hel dag tillsammans. 


Godmorgon vänner!

Och vi har startat lite som vanligt. Har precis lagt Elsa som ska sova förmddagsluren. Och jag har precis bestämt mig för två byråar som ska flytta in i sovrummet. Kommer bli finfint! Nu dricka upp kaffet och leka lite med Wilma och slipa insidan på svarta skåpet som ska målas. Såklart blev projekt flytta svarta skåpet lite (eller mycket) större än vad jag tänkt mig. Men kommer bli så fint att kunna ha skåpdörrarna öppna ibland och kunna skymta fint lull lull där inne. Nu är frågan bara om insidan ska målas svart eller vitt? Vad tycker ni? 

Ha en bra start så ses vi lite senare!
Kramar5 kommentarer:

 1. Här är det jobb idag, sedan simskola med dottern och då passar jag på att simma.
  Jag tycker insidan ska bli vit...
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Erika (som är en gammal vän till mig;-)) att insidan ska vara vit. Har sett det på en del ställen och tycker det blir så fin kontrast.
  Här är det läkarbesök i em, och snart måste jag få lite frisk luft.
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag me'! Tips: Helt enkelt lade ut en riktigt snygg bild på just ett sådant svart-vitt skåp idag på instagram!
  blir det gärna lite mer och mer... En filtgirland till grabbens rum blev en hel remake...
  Kram,
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Vi är jättenöjda med vårt svarta skåp som är vitt på insidan. Ha en bra dag och vänta med byråerna tills mannen är hemma. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Låter som en skön Måndag
  Jag började veckan med ett kort pass idag 7-13 sen ledig imorgon sen jobb kväll på Onsdag, sen så är det ledigt resten av veckan och det är bra att jag inte jobbar så mycket för då kan jag hälsa på min mamma lite mera som är inlagd på sjukhuset, de har kommit fram till att hon har en akut leukemi så här hemma är det många tankar som snurrar i huvudet just nu.
  Ha en fin Måndag
  Kram Linda

  SvaraRadera