torsdag 23 oktober 2014

Bara ta sig an torsdag

Även den här lilla pärlan piggade på sig igår eftermiddag.


Och det här är också sånt jag lite hade glömt. Hur man (oftast) möts av en skitglad (och tandlös) älskad unge när man kommer in efter en sovstund. Hjärtat exploderar ju! 


Och om någon undrar så är sängen efter igår barnsäkrad och sänkt så hon sover riktigt bakom galler nu:)

Godmorgon vänner!

Redan torsdag och jag tror vi kan städa ur denna sjukstuga idag. Elsa har varit lite knölig inatt men, peppar peppar, känns ändå som att febern inte skenat iväg. Får se när hon vaknar, verkar som om hon somnade om rätt gott i morse. Vilket också hennes syster gjorde. Vi hade rena cirkusen här ett tag tidigt  i morse med båda vakna, ingen bra kombo:S, men till slut somnade Elsa om och jag kunde lägga henne i egen säng och vi andra kunde också vila lite:) Är hon pigg ska vi träffa min kompis Madde idag hemma hos syrran. Jag och syrran har många gemensamma kompisar och Madde är en av de många som vi lärde vi känna när vi båda bodde och pluggade i Västerås. Så mycket roligt jag haft med Madde och ska bli så kul att träffa henne idag.


Men nu när båda barnen sover ska jag snabba mig och göra mig klar så är en redo för torsdag när de vaknar sen. 

Vi hörs lite senare, ha en bra start på dagen!
Kram
3 kommentarer:

  1. Sötnos! :-) Länge sen man kom in till ett sådant litet härligt smile, min minsta är ju i dag 16 år, och idag är nästan lite sura miner när man väcker dem på morgnarna, men det hör väl tonåringar till. :-) Ni får ha en jättebra Torsdag och "date". Kramizz Laila

    SvaraRadera
  2. åh så glad liten sötnos :) Visst är det härlig känsla när dom vaknar upp efter sovit en stund och är så där goa. Trevlig helg Kram

    SvaraRadera