torsdag 2 oktober 2014

Bara tidig morgonAndra ronden frukost denna morgon då även Elsa vaknat.


Wilma vaknar ju tidigt, det vet ni ju sen tidigare. Och det är inte tal om att att krypa ned och mysa lite till utan hon står vid min sängkant runt halv sex och säger "fjukost" och "jogurt". Ofta tar sambon det passet som ändå går upp då men snart är även jag uppe och försöker vakna. Det är vansinnigt tidigt anser jag när vi ändå är hemma och kan sova längre.


Men så får man se det från någon ljus sida så jag tänder ljus och tänker att jag får en himla massa gjort under de där timmarna jag annars sovit. Och så hoppas att tjejerna sover en stund samtidigt på förmiddagen så kan jag vila min ögonlock då om jag skulle vilja.

Så tidig torsdagsmorgon och vi gillar det läget helt enkelt.


Vi ses snar igen då Elsa fått något nytt på sin vägg:)


Kram

2 kommentarer:

 1. Visst är det jobbigt att behöva gå upp så tidigt, men som du säger så får du ju mycket gjort.
  Jag är ledig i morgon så det passar bra med en date i Öret. Jag mejlar dig så ska du få mitt
  mobnummer.
  Ha en skön torsdag.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Åh så fin den första bilden var på dina små hjärtan!:)
  Kram

  SvaraRadera