tisdag 14 oktober 2014

Bara Ellen

Jag är ju inget fan av att hänga på badhus men när jag blir tillfrågad att följa med Syster, Olle och Ellen på babysim så att även Ellen kan få följa med så går det ju inte att säga nej. Det finns inga nackdelar med att jag och syrran fick barn samtidigt. Båda gångerna. Vi umgås typ jämt och jag träffar alltså syrrans barn var och varannan dag. Men till skillnad från min brors killar som jag varit barnvakt åt så mycket och fick såå mycket fin tid med innan jag själv fick barn så har jag inte lika mycket sån tid med Ellen och Olle. Visst är jag barnvakt, men mina egna barn är också med så det är lika mycket mys som kaos.


Så jag fick en stund själv med denna tjej. Älskade Ellen. Det är ju så häftigt att vara moster och få ha henne och de andra syskonbarnen så nära. Vi badade, hoppade från kanten, fick lite för mycket vatten i ansiktet och allmänt plaskade runt. 


Och när jag för tredje gången frågar om vi ska sätta på oss tröjan när vi klädde på oss och hon lägger huvudet på sne och säger "ne lilla gumma" på ett sött lillgammalt sätt och kliver in i klädskåpet och stänger om sig så vänder sig ju hjärtat och jag blir så där lite larvigt tacksam över hur rik jag är som har så fina människor i min närhet. Och att det faktiskt är det som är det viktigaste här i livet.

Lite påmind bara så där av en 2 1/2 åring som heter Ellen.


Hoppas ni har en skön kväll!
Kramar

1 kommentar:

 1. hej hej!
  Vilket fint inlägg och vilken lycka att ha familjen så nära så nära. Å vad fint av dig att ta dig egentid med Ellen trots att du har 2 egna små.
  Riktigt myyyys ♥
  Å my sååååå snyggt det blir med mattan.
  Å va duktig du är som kommit igång med träningen...jag gör också ett ryck nu..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera