onsdag 19 november 2014

Bara en dag med feber
Wilmas ruma har fått en tavellist och hon älskar den. Ja, inte själva tavellisten men att få ställa och ta ned sina böcker från den. Hon läser gärna böcker och bar hon ställer sig på stolen under når hon perfekt. Och så tycker jag det är så fint barnböcker så där på en tavellist, bara mamman får bestämma vilka böcker som ska stå där;)


Det är så mysigt hur hon numera kan stänga in sig på rummet och efter ett tag ropar hon "mamma, de e kaffe":) Så har hon dukat kafferep där inne och bjuder oss alla. Sötnos! 
Gokväll vänner!

Dagens inlägg kom jättesent men har haft famnen full med en jättehet och febrig Elsa hela dagen. Lilla pluttan, första riktiga febertoppen och det är inget kul i mammahjärtat när det är så små. Har knappt gått att lägga ned henne och har det gått så har jag passat på att roa Wilma som inte haft världens roligaste dag. Men säkert rätt mysig då vi mest hängt i soffan och ätit frukt och tittat på Babar. En koja hann vi med när Elsa hade en lite topp innan lunch. Men nu sover hon och jag hoppas hon får sova en stund.

Jag ska ta mig en dusch och sen slå mig ned i soffan. På fredag åker jag och syster till huvudstaden över helgen, ska bli så roligt! Träffa Karin och Lotta och på lördag blir det spring på stan så ska nog plita ned en lite kom i håg lista på saker jag vill kika på i de butiker jag inte vill missa när jag där. Nätet finns ju alltid men det är ju roligt att klämma och känna och se butikerna live:)

Hoppas ni har en skön kväll och är friska och krya:)

KRAM

9 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så fint i Wilmas rum!
  Har sparat två vita tavellister till framtida barnrum:)
  Stackars lilla Elsa, inte kul med hög feber:(
  Kanske springer vi på varann på Lördag då jag också ska shoppa i Stockholm då:)

  Kram fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!! Och det kommer bli så fint i ert barnrum också:)) Ne, feber idag med så hoppas hon mår bättre imorgon.
   Men vad kul, då ska jag hålla utkik efter dig;)
   Kramar!

   Radera
 2. Så vackert rum hon har :) Tufft att vara hemma själv med 2 barn om dagarna, speciellt när lillpluttan är sjuk. Hoppas febern ger sig snart , viktigt med mkt dryck men det vet nog alla redan ;) Hoppas du och resten av familjen klarar er. Ha en riktigt trevlig dag i Stockholm på Fredag. Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Agneta! Ja, dessa dagar önska jag att jag hade fler armar:) Men min sambo slutar alltid fyra om dagarna så han är hemma rätt tidigt ändå och vi kan hjälpas åt. Hon dricker och äter faktiskt rätt bra trots febern och det är iaf skönt det. Tack för din omtanke rara du!!
   Kram fredrika

   Radera
 3. Vilket vackert rum!! Förstår att hon vill vara där inne.

  Stackars lilla Elsa som har feber, hoppas att det över fort.
  Vad roligt med Stockholm. Jag ska också vara inne i stan i helgen. Ska "springa" tunnelloppet och sen blir det middag och övernattning inne i stan. Ska bli så kul!!

  Kram Kristin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Ja, usch, nu måste det gå över!
   Men åh vad duktig du är!! Och vilken rolig kväll du får sen. Heja heja du!!
   Kram fredrika

   Radera
 4. danke für die bilder,einen schönen donnerstag und liebe grüße von angie

  SvaraRadera
 5. vilket hemskt fint barnrum hon har. jag blir sååå inspirerad! kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack fina du!!! Så glad jag blir!
   KRAM

   Radera