torsdag 6 november 2014

Bara en dagens och första snön
Men heej:) Det är inte varje dag ni får se mitt tryne nu för tiden men som mammaledig är jag inte jättespännande klädd om dagarna. Men vet att det efterfrågas så här är jag idag:)


Jag har fastnat för det här med tunna polos. Så skönt nu när det är lite kallare både inne och ute och ser lite mer klätt ut tycker jag (eller så är det helt enkelt så att jag föredrar bekväma varma plagg framför lite mer snygga..haha) Men vi pratar ju inte "ha under skidställs polon" utan mer tunna i viskos. Just denna svarta är köpt på HM för en herrans massa år sedan men en klassiker så funkar ju även idag. Och så har jag en sjal som jag köpt på Vero Moda som jag förstod skulle bli en "kan ha typ till allt" sjal. 


Och alldeles för ofta är jag svartklädd så tur att sjalen var en riktigt färgklick;) 

Hej i lunchen!

Vi fick snö!! Precis när jag postade inlägget i morse och gick ut i köket så dalade de första flingorna ner. Fick nyss ett mess från sambon som frågade om vi gjorde snöänglar. Men njae, vet inte vart han jobbar idag, men riktigt så mycket har vi ju inte fått. Men efter lunch ska vi iaf ut och känna på den första snön. Tjoho!

Vi hörs lite senare!
KRAM

7 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med den första snön, synd bara att det inte är kallare så den får ligga kvar en stud. Nej till några snöänglar har inte vi heller fått.
  Men du så snygg du är...inte kan man tro att du fått två barn :)
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superhärligt men den försvann lika fort som den kom. Precis som den brukar alltså:)
   Tack snälla du! Hoppas du får en fin fredag!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Fina du!

  Sjalen gillade jag och det är så skönt att ha runt halsen nu när det blir kallare.
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack taco fina du!!
   KRAM

   Radera
 3. De vackra "trynet" skulle du kunna vissa upp alltid och var som helst. Gillar din dagens i enkelt svart. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack snälla du! Glad jag blir:))
   Hoppas du får en fin fredag!
   KRAM

   Radera