lördag 8 november 2014

Bara en lampa

Efter lunchen blev det en hel del fix här hemma. Några nya lampor kom upp, bl.a. i sovrummet som stått utan taklampa sedan vi flyttade in. Men kan väl inte säga att jag saknat det, vet inte hur ni är men jag använder typ aldrig taklampan där. Men jaja, nu hänger en där iaf och jag måste ju säga att det är mycket finare med en än utan. Rummet ser mer bonat och snyggare ut tycker jag. Sovrummet som fått rätt mycket kärlek denna helg, lite småfix kvar som några fler tavlor men sen så känner jag mig nog lite klar.


Gokväll!

Nu har vi däremot fixat klart för idag och tagit kväll. Tjejerna sover och jag och sambon ska kika på "så mycket bättre". En mycket lugn och skön kväll ska vi ha och det blir så fint det:)

Önskar er en trevlig kväll så ses vi imorgon!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Jättefint med lampan! Blev nyfiken när jag läste ditt förra inlägg, att du shoppat i Västerås... Då kanske vi inte bor alltför långt ifrån varandra... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Jag bor i Arboga, vart bor du? Jag har bott i Västerår under några år när jag pluggade så känns lite "hemma" och åker nästan alltid dit när jag behöver shoppa i storstan:)
   Hoppas du haft en skön kväll!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Snyggt! Håller med om att det känns mer ombonat med en lampa.

  Trevlig kväll.

  Kram Kristin
  Http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Så snyggt det blev med lampan! Hela ert hem är ju superfint!:)
  Här kollas det också på Så mycket bättre!

  Fin kväll vännen!

  Kram till dig

  SvaraRadera