tisdag 4 november 2014

Bara en och annan gäspÄr man som jag var hemma hela dagen igår så flyttas det runt på saker hej vilt. Så fjädersparrisen fick flytta ut i hallen. Har tänk handla mig en rumsgran eller någon annan liknade barrig växt istället till vardagsrummet. Det är ju november och även fast jag inte inte kommer gå loss på något julpynt denna månad så kan man alltid klä hemmet i vinterlull:) Minigranar, barrkvistar och snart också doftande hyacinter och amaryllis.Godmorgon vänner!

Hur har ni det? Här gäspas det lite, Wilma vår morgonpigga tjej vaknade lite väl tidigt i morse. Och lite får jag skylla mig själv som gäspar för hon gör det ju så gott som varje dag och borde då alltså lägga mig i bra tid på kvällen. Men icke det heller:) Den där barnfria tiden som kommer efter att båda tjejerna somnat klockan sju är sååå skön och det finns så mycket roligare saker att göra då än att sova. Plocka och fixa här hemma, sitta med näsan i datorn och leta efter snygga sänglampor eller bara glo på tv. Framför allt göra saker ostört, utan att någon klättrar eller pratar skavsår i öronen på mig. Och klockan blir alltid för mycket innan jag kommer i sängs. 

Men ska slå på lite kaffe nu som piggar på mig och ta mig en denna tisdag.

Ha en bra start på dagen!
Kramar6 kommentarer:

 1. Hej på dig! =)

  Visst är det skönt med tiden som man har när barnen har somnat. Så precis som du får jag också skylla mig själv att jag ser i kors hela tiden, av trötthet...

  Visst är det mysigt att det är dags för nästa fas...inreda med det juliga =)

  Ha en fin dag!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Så fint ♡ ...
  Önskar dig en härlig dag/Kram

  SvaraRadera
 3. Har med svårt att komma i säng, det finns ju liksom lite annat att göra än sova.. Men så vet man att man så väl behöver den där sömnen.
  Köpte med det där ljuset på HM Home i helgen. Tänk har inte ens plockat upp sakerna ur kassen än.. Nä, det får det allt bli ändring på.
  I morgon ska jag dammtorka så då brukar jag flytta runt och fixa lite:)
  Ha de gott vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ja jag har med svårt att komma i säng även om jag inte har några barn som jag måste upp tidigt med, så har jag ju ett jobb jag måste gå upp tidigt till istället.
  Jag sitter och letar runt efter julklappar se om man kan hitta något.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Åh du har så fint där hemma hos dig :) Får jag fråga om "marmorn" på ditt Bestå skåp ( om det nu är det ) Har du fixat det själv med kontaktplast eller är det på riktigt :)... ser så bra ut så jag måste fråga... kram o tack för en underbar blogg...älskar den, Ska fixa så jag inte behöver kommentera som anonym :) / Viktoria

  SvaraRadera
 6. Själv så har jag motsatt problem. Brukar vara rätt så redo att stupa i säng redan efter middagen så här finns inte mycket fritid att nyttja :) Fint ni har det!! Era två nya vardagsrum blev riktigt fina och trivsamma. Hoppas det inte dröjer allt för länge till vi ses igen. Ha det! Kram

  SvaraRadera