tisdag 11 november 2014

Bara ett hej

Nu kryps det här hemma. Till alla ställen där man kan tänkas kunna resa sig upp. 

Hej på er!

Hela förmiddagen hann gå innan jag fick en stund till att kika in till er. Vaknade tidigt i morse då det småregnade och var så trist väder. Usch, så tråkigt att vakna till men så sken det upp så direkt efter frukost gick vi ut och tillbringande ett par timmar i lekparken. Skönt och genast blev man lite piggare och på bättre humör:) Det är verkligen superskönt, härligt att få skymta solen.

Nu ska jag börja med lunchen så blev ett snabbt hej men kikar snart in igen!

Hoppas ni har en härlig tisdag!
KRAM

10 kommentarer:

 1. Oj, då gäller det att kolla vart man sätter fötterna.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Då ska vi se.. nu har jag mailat dig - tror jag.. Är så ny på detta och vet knappt vad jag gör? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick mejlet men vet inte om det gick att svara. Såg lite konstigt ut.. Men Fagersta är ju nära, min mormor och morfar bor i Sura:))
   Kram fredrika

   Radera
 3. Så söt man kan vara <3 Glad och pigg liten tjej som blir tidig med att gå tror jag ;) Fick också en glimt av solen idag. Det behöver man i detta Novembermörker. Ett tips till dig är att köpa D-vitamin på apoteket eller hälsokost. Man kan behöva det nu så här års när det är solfattiga dagar. Jag tar det och blir faktiskt lite piggare. Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gör hon som sin storasyster så går hon vid 10 månader och än så länge följer hon Wilma i utveckingen:) Tack tack snälla du!! Tänk att man inte tänker till själv ibland. Var ju så här trött förra året också vi den här tiden så har redan ordnat så syrran fixar D-vitamin imorgon:) Tack igen för dina tips!
   Kram fredrika

   Radera
 4. Så söt och så stor hon blivit! Är hon inte väldigt lik dig lilltjejen? =) Samma ögon tycker jag =) Roligt att få ´´en av varje´´ alltså en som är lik mamma & en pappa =) Båda mina små liknar mig mest. Sonen mest. Min dotter är inte jättelik någon av oss =) Har en liten nummer 3 i magen som om ett år cirkus är lika stor som Elsa =)

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har blivit det ja!! Inte klokt vad fort det går:) Men tack snälla, du anar inte vad glad jag blir! Men fler som säger att Elsa är mer lik mig och med tanke på att Wilma är ruskigt lik sin pappa så är jag ju lite nöjd med det;) Så spännande med nummer tre, som jag förstår kommer till våren då? Hur gamla är syskonen? Så roligt! Jag har allitd drömt om tre barn så hoppas att det kanske kan bli så för oss med. Hoppas du mår bra och tack för du delar med mig!
   Kram fredrika

   Radera
 5. så otroligt söt hon är. hur gammal är hon nu? min lille är snart 6 mån, tror han längtar efter att kunna krypa, han är så full av energi. ha en fin fortsatt kväll .kram

  SvaraRadera
 6. Ja precis i slutet av april är det beräknat. Ca 1½ vecka kvar till rutinultraljudet så spännande att få veta om det är en liten syster eller bror som bor därinne. Minns att ni inte tog reda på det med Elsa men jag är alldeles för nyfiken av mig =) Jag har också alltid hoppats på att kunna få just 3 så jag har sparat det mesta efter både Vincent som fyller 4 i december & Alicia som fyller 3 i november (japp exakt ett år emellan dom) så jag ser fram emot att kunna veta vad jag kan rensa undan samt spara. Jotack jag mår hyffsat även om denna graviditet varit jobbigast av dom med illamående & trötthet.
  Kram

  SvaraRadera