tisdag 25 november 2014

Bara fått hit solljuset igenLiten skatt som väntar på frukost denna morgon:)


Och ser ni vilket ljus vi fick idag? Någon tände visst den stora lampan;) Helt underbart! God frukt som ananas, äpple och banan denna frukost, mmm:)


Hej på er!

Vilken morgon vi har och vilken dag det verkar bli! Som vi väntat, till och med så Wilma springer omkring här i köket där solen strålar in och säger "lite ljust"..haha! Ja, det var ett tag sedan så lite ovant kanske:) Men med lite sovmorgon och detta väder utanför så är man ju pigg idag och ska bli så skönt att komma ut i skogen och borsta ljus och frisk luft som är planen denna förmiddag. 

Och jag är som vanligt lite sen så ska sätta fart här!
Vi ses lite senare, ha en härlig dag till dess!!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Tänk vilken härlig dag det blev. det kändes verkligen som ett stort behov av att få se den stora lampan. Skulle putsat fönstren men det får kanske bli i morgon.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Man blir så mkt piggare och gladare av lite sol. Har vart mörka veckor nu för länge. D-vitamin deluxe idag ;) Enda nackdelen var att jag såg hur skitiga mina fönster var ;) . Hoppas du haft en bra dag å tankat soltimmar. kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, de skitiga fönstren såg jag här med. Lite överallt faktiskt:) Synd att inte solen ville visa sig idag också, det var ju så härligt!!
   Kram och hoppa allt är bra!
   Fredrika

   Radera