måndag 10 november 2014

Bara fått in lite barr

Det blev en tur till skogen idag. Lite småregn hindrade oss inte idag och när vi kom in igen så var vi alla rätt nöjda. Så fick jag också med mig lite grönt barr hem och en liten gles och tan minigran. Och Wilma hon fick samla ihop några kottar så var hon också nöjd:)


Så nu står lite grönt barr och två rosa hyacinter (som följde med hem från ikea i fredags) på matbordet. Känns genast lite vintrigare (så länge man inte tittar ut) och gillar att ha den här gröna och vita kombon ett tag tills det är dags att jula till det lite mer framåt första advent.


Hej vännner!

Den här dagen har rusat iväg. Inte gjort speciellt mycket men men två små barn så går ju tiden fort ändå. Har haft syrran och hennes kids här också och då går tiden ännu fortare. Men har en liten lugn stund här innan syster ska hämta upp mig och hon och jag ska åka till vår bror. Syskonmeeting på gång ikväll:) Men passar på innan att bläddra i lite julinspiration och kika in till er. Längtar till första glöggmyset och första julbaket. Ja, jag kan ju dricka glögg när jag vill men det är lite mysigt att ha det framför sig också och se fram emot det. 

Nu ska jag kila!
Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Å så mysigt! Nu blev jag också sugen på att köpa lite hyacinter =)

  Ha det fint!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Så fint med lite barr! Nu börjar det närmar sig advent. I helgen köpte jag nya stjärnor i guld som jag längtar efter att få hänga upp ;-)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Funderar även jag på att plocka in lite adventsinslag för just nu tycker jag "allt" är så grått och trist.... Längtar till stjärnor och advents-stakar!!

  Kram P

  SvaraRadera