torsdag 6 november 2014

Bara första snön
Jamen visst kom det lite snö. Och klart vi var ut, med lite känslan att skynda skynda, det är nästan borta innan det kommit ner! Och bistert kallt var det. Men inget som störde Wilma utan hon sprang direkt ut på gräsmattan och skrek "ilma eeeelska snööö" Jodå, så det bådar ju gott inför vinterns skidsäsong;)


Och jag igen;)


Inga snöänglar blev det och inte heller någon snölykta eller snögubbe. Gjorde nog inte jättemycket för finns det bara en gunga så är Wilma mer än nöjd. Jag och syster blev mest nöjda när vi rosiga och väderbitna om kinderna fick gå in och göra oss varm choklad med små marshmallows i. Mmm! Bästa efter en dag ute.

Men nu ska jag dunsa ned i soffan bredvid sambon och slå på kanal fem. Säsongspremiär av Roomservice:)

Hoppas ni har en skön kväll!
Vi ses imorgon och då är det fredag:)

KRAM


2 kommentarer:

  1. Åååååh, jag blir så avis!! Jag vill oxå ha snö, istället får vi bara ännu mer förbaskat regn i denna stad, blir tokig snart tror jag.
    Fina ni är!
    kram

    SvaraRadera
  2. Vi fick också snö, så det var en lycklig kille här hemma igår! :-)

    SvaraRadera