torsdag 27 november 2014

Bara glöggpremiär
Alltså glögg, pepparkaka och ädelost. Men såå gott ju! Och går ju inte att sluta äta. Undra hur många man kan trycka i sig egentligen:) Och ser ni glasen vi dricker ur (jodå, sambon satt bredvid och var med i glöggmyset han med;))? Det var sex sådana glas jag fick med mig hem från Svenskt Tenn. Har velat haft dem så länge och nu äntligen slog jag till. 


Gokväll vänner!

Till slut blev det glöggmys här hemma. När tjejerna somnat och sambon ändå jobbade kväll så drog jag igång storstädning. Kanske inte så kul en torsdagskväll men går ju som fortast när jag är ensam och med lite bra musik i bakgrunden så var jag snart klar. Och så skönt det känns nu! Och att vakna till fredag imorgon i nystädat hus, big lajk:) Så skönt med helg imorgon, inga stora planer för fredagen har jag men på lördag vankas det tjejkväll i Västerås, ska bli så roligt. Och sen adventsmys på söndag så en bra helg kommer det bli!

Men nu ska jag snart ta och sussa här!

Sov gott med er!
KRAM


4 kommentarer:

 1. Gott med glögg... Härligt med tjejkväll! Hoppas ni kommer få de trevligt. Kram

  SvaraRadera
 2. Glögg! Mums! :)
  Det ska jag minsann ha mig en mugg ikväll! Och pepparkakor....
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Så gott med glögg! Och dom glasen gör det inte precis sämre :)

  SvaraRadera