söndag 16 november 2014

Bara haft en så god lördagskväll

Mmm så gott vi åt igår kväll! Systers sambo var kocken och han hade med sig så goda råvaror och röror från Fiskarn Erikslund i Västerås som ni även kan hitta lite mer info om här. Så trevligt ställe och alltid har det något gott tips att dela mig sig av. 
Till förrätt var det rökta räkor och rökt lax som vi doppade i en hjortronröra. Såååå god kombo, ni måste bara testa. Älskar plockförrätt och det gick inte att sluta äta. Den där hjortronröra är bara så yummie!


Och här är kocken själv som bjöd och lagade den goda middagen. Systers sambo Joel som alltså gillar att kocka god mat och för en annan som älskar mat så är det är ju alltid välkommet:) 


Dukat inför lördagsmiddag


Till huvudrätt bjöd han oss på gösfilé med en räkparmesanröra. Alltså himmel så gott! Inte testat det heller så gör det:)

Och till det här dracks det gott vin och det babblades och skrattades en hel del. Till småtimmarna satt vi uppe och då fick vi även sällskap av båda en, två, tre och till slut fyra små juveler som kom ut till oss sömndruckna i sina jamaser. Då kände vi att det var dags att bryta upp..haha! Men så gott åt vi och hade en mycket rolig kväll! 

Desto tröttare idag så dagen har varit lugn och skön. Har umgåtts med min föräldrar en hel del och fått höra om deras resa. Blir allt lite avis, det verka ha haft det så bra "over there". 

Nu ska jag kika film på fyran!

Hoppas ni har en skön kväll!
KRAM

10 kommentarer:

 1. Så gott med fisk!! Älskar verkligen fiskarn i Erikslund=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!! Hur mycket gott som helst har de. Kul att du också handlar där:)
   Kram och ha en fin kväll!!

   Radera
 2. Gott och nyttigt med fisk , inga fel att bli bjuden heller :) Kollar också på Maria Langs deckare på 4.an . Har sett alla. Dom är så himla bra!!! Trevlig kväll. :) Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket gott och nyttigt:) Och ibland (eller väldigt ofta) är det ju så skönt att bli bjuden och bara få sitta ned och bli serverad:) Ja, visst är de bra! Tycker många svenska kriminalare faktiskt är bra!
   Kram och trevlig kväll!
   Fredrika

   Radera
 3. Mmmmm ser hur gott ut som helst. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättegott!!
   Detsamma och hoppas kvällen är bra!
   Kram fredrika

   Radera
 4. Mm, så gott! Nu kurrar det ÄNNU MER i min hungriga mage..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, såå gott var det! Hoppas du fick i något gott du med:)
   Kram och fin kväll!
   Fredrika

   Radera
 5. Åh!!! Har du något recept på Hjortronröran - för oss som har en dagsresa att komma till er fiskare :-) Lät ju bara så mumsigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Nu har jag kommit över ingredienserna i hjortronröran:-) crème fraîche, hjortronsylt, majonäs, salt, vitpeppar. Inte krångligare än så men så himla gott!!
   Ha en fin kväll!
   /Fredrika

   Radera