måndag 17 november 2014

Bara hyacint och kväll
Här har jag slagit mig ned en stund ikväll:)


Första hyacinten har slagit ut men jag vet inte vad ni tycker om doften? Tycker jag får borra ned näsan i blomman för att känna doften. Kommer behöva hur många som helst får att få känna doften i hela huset när vi närmar oss jul. Men jaja, hur som så är den bara så ljuvlig och juligt;)

 Värmer mig med chaithe´ gör jag också:)


Gokväll!

Ja, brrr vad jag fryser. Vi var ut på eftermiddagen och det var inte skönt. Bistert kallt och småregn så hur tänkte vi egentligen? Haha! Men Wilma och Ellen gungade, lekte i sandlådan och hoppade jämfota så hårt det kunde i vattenpölen. Tyckte inte det var så värst dåligt väder de heller så vi fick locka med både den ena och det andra för att inte få med dem in. Och då var jag kall (kanske också skulle hoppat i vattenpölen..haha) och inte förrän nu börjar jag tina upp. Men frisk (läs regnig) luft fick vi:)

Och nu då? Jo, ska sitta kvar här en stund och läsa ikapp i bloggvärlden. Svara på mejl som halkat efter och för er som frågat efter recept på saffranskakan. Det kommer och det vill ni inte missa för mumsi så god den är! Och sen slår jag mig ned i tv-soffan ett tag.

Hoppas ni har en skön kväll!
KRAM


5 kommentarer:

 1. Ja, det är ju rätt tänkte, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... ;-) Men jag, nä jag har inte varit utanför dörren idag, brrrr sånt väder..
  Nu är det soffan o TV:n som gäller. Snart börjar Dicte!!
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. jag dricker premiärkoppen glögg, men inte stillade det sötsuget. ska in och rota i skafferiet tror jag! =)

  SvaraRadera
 3. Älskar hyacinter! Så fint så och mysigtni hr det! Kram Jannice

  SvaraRadera
 4. Jag älskar hyacinter och startade för någon vecka sedan jag men MEN tyvärr så klarar jag inte riktigt av doften. Jag är lika känslig med liljor. Det går inte. Så synd med så vackra blommor.

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 5. Så vacker hyacint :) Jag har en vit hemma men den har inte slagit ut än. Är så mysigt att kunna kura inne nu när det är mörkt hela tiden. Längtar efter snö som kan ge stämning och liva upp lite :)
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera