tisdag 4 november 2014

Bara kladdkaka och julmarknad inbokadEn sån här dag behövde sin kladdkaka (som btw blev så där perfekt kladdig, chokladig och med ett täcke på toppen som var perfekt segknäckigt, ni vet hur jag menar va?:)) som mumsades till kaffet på förmiddagen och sen nallades av resten av dagen:) 


Hej vänner!

Vissa dagar går ju i typ hundra fast jag knappt varit utanför dörren (däremot är min Mac inte någon blixten, sååå seg. Borde kanske ta bort alla miljarder bilder jag har på den och se om det hjälper…) Sambon jobbade dessutom till nyss så vi har haft en lång dag jag och tejejerna ihop och det är så trist med detta väder som gör att man inte kommer ut lika enkelt då. (Eller enkelt, det är ju bara att gå ut men jag är en rikigt inneråtta när det regnas som det gjort idag..haha) Regn och rusk hela dagen men till slut trotsade vi det på eftermiddagen då Wilma behövde rastas och lite frisk luft var nog bra för oss alla. 

Så messade jag nyss med vännen Karin som vi träffar om bara ett par helger i Stockholm. Vi hoppades att det skulle finnas en mysig julmarknad att besöka (Skansens öppnade tyvärr helgen efter) och Gamla stan har en den helgen som ska vara jättemysig. Någon som besökt den? Ska bli så mysigt iaf och nu håller jag alla tummar att det kanske till och med finns lite snö också:) Som jag längtar till den helgen!! 

Nu ska jag fortsätta kika på Äntligen hemma här!

Hoppas ni har en bra kväll!
KRAM


3 kommentarer:

 1. Jag har besökt julmarknaden i Gamla Stan flera gånger. Den är verkligen jättemysig med de röda små stugorna där det säljs hantverk, korv, ost, brändamandlar, lotter ja allt du kan tänka dig. Sen kan man ta en varm kopp choklad på någon av alla de mysiga caféer som ligger runt omkring torget. Jag ska själv till Stockholm om tre veckor för att gå på teater, min lillebror har premiär på Stadsteatern. Undrar om det är någon julmarknad redan då? Ha det så bra. Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att höra!! Då ser jag ännu mer fram emot den:) Har läst mig till att det ska vara så där mysigt som du beskriver men man kan ju aldrig veta. Så mysigt!! Vi ska dit helgen 20 november och var ju osäkra om det fanns någon julmarknad då men Gamla stan startar alltså sin då:) Det måste väl vara den helgen du är där?
   Ha det bra! KRAMAR

   Radera
 2. Det där såg gott ut! Kladdkaka är en favorit här hemma. Tur att jag har vovvarna som behövs rastas annars hade jag aldrig kommit i det här vädret... Kram Suss

  SvaraRadera