söndag 9 november 2014

Bara landat i soffan

I tv-rummet ikväll där jag har några foton på våra små skatter som ska upp på denna vägg. Men har inte bestämt hur stor eller liten tavelväggen ska bli. Så än så länge ligger de på golvet och flyttas runt men i veckan måste de upp iaf. 


Eucalyptus även här inne. 


Och en av öglanstolarna hittar man här inne.


Hej på er!

Alldeles proppmätt har jag nu slagit mig ned i soffan efter dagens farsdagkalas där vi firat alla fina pappor vi har i familjen. Och så mycket gott vi har tryckt i oss. Syster och svåger hade gjort porterstek som var sååå god och sen klassisk marängswiss till efterätt. Mums! Men det är rena cirkusen när vi ses numera på min sida. Barnbarn överallt och så vi vuxna som försöker få några ord sagt till varandra. Men bra mysigt är det också och jag är så tacksam att vi bor så nära varandra och kan ses allihopa.

Nu blir det lite soffmys och svensk kriminaldrama på tv fyra:)

Hoppas ni har en skön kväll så ses vi imorgon!
Kram

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Verkligen fin bänk du har där! Är det den de har på IKEA?
  Så fint med tavelvägg! Men håller med dig, det är svåååårt. Måste ha en till på andra sidan av vår stora tavla för att det ska se balanserat ut här hemma.
  Men det är ju inte så att man saknar foton precis;-)
  Kollar med på Maria Lang, sååå spännande!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Snyggt på/vid din bänk. Här har det också ätits och fikats... Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Snyggt!
  Fars dag firandet som ni hade lät precis som vårt. Herregud villet ös nu med alla kids( 4 killar i åldern 3-5):) är också tacksam för att jag bor nära( inom 45 minuters avstånd iallafall) min familj så man kan ses och mysa ofta.
  Vilken bra present du fan förresten. Tid tillsammans är oslagbart. Jag längtar väldigt mycket till slutet av november för då är det dags för mig och maken att bo på hotell.

  Hoppas att du hade en mysig kväll i soffan.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Hur stor är mattan Tanger som du har?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gokväll!
   Ursäkta svaret dröjde men det är den större, 2x3 meter:)
   Trevlig kväll!
   /Fredrika

   Radera