söndag 2 november 2014

Bara lindexsött

Elsa som växer så det nästan knakar här hemma behöver fylla på sin garderob med en storlek större kläder så kikade runt hos bl.a. Lindex som jag tycker har så mycket fint till barn. Och jag kunde ju bara inte låta bli att göra ett collage med dessa små rosa söta maränger:) Nu är inte klänning praktiskt alls till en 7-månaders som kryper och försöker klättra hela tiden men att det är hur gulligt som helst går ju inte att säga något annat om! Koftan längst ned till höger älskar jag och kan tänka mig till båda tjejerna (den fanns i bådas storlek) och blusen ovanför skulle passa Wilma fint till ett par tuffa jeans! Ja, jag är ju mer jeanstjej än prinsesstjej när det kommer till valet av kläder till mina tjejer men en mix av båda blir ju oftast så bra!


Gokväll!

Soft förmiddag och soft eftermiddag så bara att fortsätta på soft kväll då:) haha! Sambon är iväg och tränar så jag ska poppa mig popcorn, mysa upp soffan och ladda för måndag och ny vecka imorgon. Och november som vi klivit in i så nu är det bara att börja gå all in och och preppa för jul. Kanske plantera den första amaryllisen. Kommer ihåg förra året då min inte slog ut förrän efter jul, hur kul jul var det liksom..haha!

Hoppas ni har en skön kväll!
Kramar4 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så fina kläder! Kan tänka mig att det är galet kul att köpa kläder till barnen;)
  Måste ju bara säga att din kompis bor i en fantastiskt fin lägenhet, blev allt lite kär i den:)

  Fin kväll vännen!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Åh vad sött...önskar nästan jag hade en liten igen men får hålla tillgodo med syster små sessor.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Så mycket sött! Saknade det där med att få köpa klänningar när barnen var små ;) kram Suss

  SvaraRadera
 4. Den koftan var jag ute efter i helgen, men helt slut i butik :(
  Ska nog klicka hem den istället... verkligen superfin!

  SvaraRadera