torsdag 13 november 2014

Bara lite sovrumEtt litet hörn i sovrummet som fått lite kärlek:) Här hade vi ingenting förutom de två tavellisterna och det  kändes så kalt. En byrå med lite fint lull lull på gjorde hela rummet mycket mer bonat. Dessutom lite förvaring så även behövs i ett sovrum.


Och är man som jag rätt färglös i sin inredning (haha) så är snygga inredningsmagasin snygga att ha på tavellisten. Både inspirerande och ger rummet lite färg. Ett tips är att ställa någon eller några tidningar bakom annars viker sig tidningen vilket är något som irriterade mig iaf. Snyggt ska de stå;)


Och något att kunna lull lulla på är alltid fint. Lite rosor i sovrummet dagen till ära:) Hör inte till de vanliga men just denna vecka ska det få vara så;)Ser genast mycket trevligare ut när man kikar in i vårt sovrum. Vår klädställning som jag inte tyckte hade någon plats längre fick testa sista platsen bakom dörren innan den åker ut. Fint att skymta lite snygga kläder och sjalar som får hänga där.


Hej på er!

Här blev det lite bloggtorka senaste dygnet men har inte hunnit kika in. Förbereder huset inför ett mycket trevligt besök imorgon och att städa och lull lulla med två kids runt benen tar liiiite längre tid än om jag vore ensam hemma. Puh! Så vet inte vad klockan blev innan jag stupade i säng igår. Men nu ville jag säga hej och kände att ni skulle få se något annat än barr på matbordet eller Elsa (nog för att hon är väldigt söt men ändå;)) denna vecka så tog och klickade av några svorumsbilder medan jag stekte köttbullar till lunch. Oh yes, så fancy blev det idag:) Men har väl aldrig ätit så mycket köttbullar till lunch som när jag fick barn..haha!

Men nu ska jag fortsätta. Ta rätt på sladdar som hänger fult lite överallt  här hemma och leka lite med kidsen. 
Vi ses lite senare!

Hoppas ni har det bra!
KRAM

1 kommentar:

  1. Så bra det blev! Och jag förstår det där med att tidningarna ska stå fint precis, såklart de måste stå fint! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera