lördag 8 november 2014

Bara lördag och tapetgåtan löstNyss lite förmiddagskaffe. 


Ny ljuslykta från Åhlens. Som verkar ha gått som smör i solsken för efter denna fanns det bara svarta kvar.  


Mycket tända ljus och gillar att ha ännu lite mera vit känsla så här i november. Nå snö är det ju inte tal om ute (det lilla som kom försvann på en gång) så försöker istället skapa lite vinterkänsla inne:)Fick med mig eucalyptuskvistar hem igår. Från torget i Västerås som har ett fantastiskt utbud på blombuketter. Kan verkligen sakna det i min lilla stad så passade på att köpa med mig snitthyacinter också som står på vardagsrumsbordet när jag var där. Kom hem med lite annat smått och gott också. Bl.a. en byrå till sovrum som skruvades ihop när jag kom hem igår. (Och med en jättemysig fika med vännen Camilla i bagaget:)) Det och ett glas rött var mitt fredagsnöje. Och Idol i bakgrunden:)Hej vänner!

Hur mår ni? Visst är det skönt med lördag?:) Här har det varit en skön och mysig morgon. Jag gav mig ut på en pw efter att ha gett Wilma tidig frukost och det var så skönt. Riktigt skönt ute så ska faktiskt ta mig ut igen efter jag kikat in till er. Passa på att kratta undan de sista löven innan vi åker till syrran för lite lunch. 

Och just ja! Tapetgåtan löstes igår av självaste tapetproffset, såklart:) Judita (som ni kan kika in till här:)) talade om att det är Sanderson/Woodland Ferns. Tack söta du! 


Nu ska jag sätta fart här! 
Önskar er en skön lördag!

KRAM

1 kommentar:

  1. Den är så fin... Här fanns den kvar sist jag var där :)
    Man är ju så sugen på så himla mycket just nu, det är ju fullkomligen massor av saker man skulle vilja ha:)
    Ha en fin lördag!
    Kram Anna

    SvaraRadera