lördag 15 november 2014

Bara vardagsrummet denna lördag

Vardagsrummet denna förmiddag:)


Och som jag gillar rummet just nu! Vitt med lite svart, grönt och en gnutta rosa.  


Hej vänner!

Hur mår ni? Så skönt med lördagsförmiddag. Började med en pw och har sedan myst runt sen dess men måste ta tag i dagen här nu, bara dricka upp kaffet så ska jag iväg och handla lite och sen ta ut barnen denna gråa trista dag. Usch men ut måste de ändå en liten sväng. Vad har ni för planer idag? 

Två veckor kvar till första advent idag också. Hej och hå så fort det går och jag har två roliga helger framför mig. Nästa helg Stockholm och helgen efter en kväll i Västerås. Roligt att ha något att se fram emot denna gråa månad och tänkte faktiskt försöka få någon julklapp handlad. Är ni ute i god i tid? Jag brukar alltid var ute i absolut sista stund men tänkte försöka göra helt tvärt om i år. Får se hur det går..:)

Men nu ska jag sätta fart!
Ses snart igen!
KRAM 

1 kommentar:

 1. Hallå snygging!
  Men ååååå...det är sååååååå fiiiiiiiiint.
  Jag förstår att du verkligen ääääälskar det där rummet.
  Å va skoj med ett reportage...blir kul att se vilken tidning det blir sen..;)det är ju fantastiskt skoj att se hur de jobbar och vilka kameravinklar de tar..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera